ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Ο Χειβιδόπουλος σφράγισε το ΚΤΕΛ στο Άργος - Νίκας: Όλοι γνώριζαν την παράνομη λειτουργία του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:36:00 π.μ. | | |
 Με απόφαση του ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ. Χειβιδόπουλος ύστερα από καταγγελίες σφραγίζει τον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων στο Άργος στο οικόπεδο κοντά στον Άγιο Βασίλη όπου είχε μεταφερθεί πρόσφατα.

Τον λόγο θα έχουν τα δικαστήρια μέχρι το ΚΤΕΛ Άργους μπορέσει να αποκτήσει άδεια λειτουργίας, αν και αυτό δείχνει δύσκολο καθώς προβλέπονται συγκεκριμένοι όροι που δεν πληρούνται στην συγκεκριμένη τοποθεσία.

Η απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Τατούλη

Σχόλιο του Βασίλη Νίκα σχετικά με τον σταθμό των ΚΤΕΛ 

"Σας ενημερώνω ότι από τον Σεπτέμβριο του 2013 ο Σύλλογος Μηχανικών Άργους έχει κάνει ερωτήματα και παραστάσεις και προς τον δήμο ΑΡΓΟΥΣ, προς την ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ, προς την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και προς την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!!!

ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ αιρετοί και μη γνώριζαν για την παράνομη λειτουργία των ΚΤΕΛ !!!!! και άφηναν εκτεθειμένους νομικά τους οδηγούς των λεωφορείων, των ταξί και τους ταξιδιώτες!!! Σε οποιοδήποτε δε ατύχημα «θα έπεφταν όλοι απ' τα σύννεφα» (όπως έγινε μετά το ατύχημα στο ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ στην ΑΘΗΝΑ).

Δεν θα αναφερθώ στις πάνω από 100 παραβάσεις της νομοθεσίας που έχουν κάνει! θα πω κάτι που τους είπαμε εξ αρχής (επειδή έντεχνα τα φερέφωνα μιλούν για προσωρινό κλείσιμο των ΚΤΕΛ μέχρι της εφαρμογής του σχεδίου πόλης).

Λέω λοιπόν ότι στο οικόπεδο αυτό δεν δύναται να γίνει Σταθμός Λεωφορείων γιατί δεν πληρεί τους όρους που προβλέπει το ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ' αριθ. 79/2004 (Α 62) ' ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΑΘΜΩΝ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ.




ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ