ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Συγκίνηση στην απονομή του κυπέλλου στην Πρωταθλήτρια ομάδα του Οίακα Ναυπλίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:49:00 μ.μ. | |
 Σε πανηγυρικό κλίμα γεμάτο συγκίνηση έγινε η απονομή του κυπέλλου του Πρωταθλητή Μπάσκετ της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ 2014 - 2015 στην ιστορική ομάδα του Οίακα Ναυπλίου.
Μετά τον ανευ βαθμολογικής σημασίας αγώνα με τον Άρατο Κιάτου (81-58) ο πρώην υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός απένειμε πρώτα τα μετάλλια στην εφηβική ομάδα του Οίακα.
Τα μετάλλια στην πρωταθλήτρια ομάδα ανδρών του Οίακα έκανε ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΚ Δημήτρης Αγγελόπουλος.
Συγκινημένος ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και για πολλά χρόνια παίκτης του Οίακα, Δημήτρης Κωστούρος συνεχάρη την ομάδα και τους παράγοντες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ΄Εθνική κατηγορία του Μπάσκετ και απένειμε το κύπελλο στην πρωταθλήτρια ομάδα του Οίακα εν μέσω πανηγυρισμών.
Στο τέλος ο προπονητής του Οίακα Λευτέρης  Κοκκάλας απέσπασε κατά το έθιμο και το δίχτυ από το καλάθι της αντίπαλης ομάδας.
Στην εκδήλωση απονομής του κυπέλλου παρευρέθηκε αρκετός φίλαθλος κόσμος του μπάσκετ, ανάμεσά τους, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Β.Σιδέρης, ο αντιπρόεδρος του Οίακα και αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Γιώργος Καχριμάνης, ενώ η ομάδα του Αργολικού απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον πρόεδρο της ομάδας κ Ρέππα.

Δείτε παρακάτω σε βίντεο αποσπάσματα από την συγκινητική απονομή του κυπέλλου:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ