ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Οργισμένη ανακοίνωση του Διομήδη: Το Fair Play εκπέμπει SOS (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:28:00 μ.μ. | | |
 Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε ο Διομήδης για όσα έγιναν στον ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, λέγοντας πως κάθε έννοια ευγενούς άμιλλας έχει πάει… περίπατο στην Ελλάδα. Στην ανακοίνωση του Διομήδη αναφέρεται πως έγιναν πράγματα τα οποία γύρισαν 30 χρόνια πίσω το άθλημα στη χώρα μας και γίνεται λόγος για εικόνες ντροπής. Αξίζει να σημειωθεί πως στην ανακοίνωση επισυνάπτονται και δυο βίντεο, ενώ παράλληλα αναφέρεται πως η νίκη της ΑΕΚ ήταν καθαρή και δίνονται συγχαρητήρια στους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Ας τελειώνουμε επιτέλους μια και καλή με φαινόμενα βίας και αντιαθλητικής συμπεριφοράς εντός αγωνιστικών χώρων και ας στείλουμε τους θιασώτες σπίτια τους. Με μεγάλη μας λύπη βλέπουμε ότι όσοι έχουν θεσμικό ρόλο στο άθλημα κωφεύουν και εθελοτυφλούν σε φαινόμενα απροκάλυπτης και εξόφθαλμης αντιαθλητικής συμπεριφοράς. Δεν επιτρέπεται εν έτη 2015 να βιώνουμε καταστάσεις που καταστρατηγούν κάθε έννοια fair play και ευ αγωνίζεσθαι.

Επίσης είναι ντροπή για το handball, γιατί τέτοιου είδους ταλιμπανιές γυρίζουν το άθλημα 30 χρόνια πίσω και πλέον δεν γίνονται σε κανένα άθλημα, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παγκοσμίως ή τουλάχιστον γίνονται αποσπασματικά και όχι συστηματικά. Εδώ κάποιοι παίκτες το έχουν αναγάγει σε επιστήμη και έχουν χτίσει καριέρες πάνω σε αντιαθλητικές συμπεριφορές.

Η δική μας υπομονή όμως εξαντλήθηκε και δεν μπορούμε άλλο να παραμένουμε θεατές. Επειδή, λοιπόν…

• Είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε τους αθλητές μας και την ομάδα μας ενόψει των κρίσιμων αγωνιστικών υποχρεώσεων που ακολουθούν (όχι μόνο από τον κίνδυνο τραυματισμού αλλά κυρίως τιμωρίας, καθώς και οι αθλητές μας άνθρωποι είναι και μπορεί κάποια στιγμή να εξαντληθεί η υπομονή τους και να αντιδράσουν λανθασμένα, ήδη τα αποδυτήρια βράζουν)

• Τα κρούσματα αντιαθλητικής συμπεριφοράς στον ημιτελικό ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο (παλιότερα είχαμε 1-2 περιπτώσεις, προχθές έσπασε κάθε ρεκόρ) και φαίνεται να κλιμακώνεται προς αυτή την κατεύθυνση (λόγω προχωρημένης ηλικίας και μειωμένων αντοχών πλέον, η κατάσταση θα επιδεινώνεται)

• Φαίνεται να μολύνει σιγά σιγά και αθλητές με επίπεδο και ήθος όπως είναι ο Τσαούσης

• Η ΑΕΚ έχει στις τάξεις της πολλούς ταλαντούχους αθλητές που δεν επιτρέπεται να «διδαχθούν» τέτοιου είδους αρχές fair play και ευ αγωνίζεσθαι

• Δικαιούμαστε να μιλάμε επί του θέματος διότι είμαστε η μοναδική ομάδα εν Ελλάδι που έχει τιμωρήσει και καταγγείλει δημόσια αθλητή της για τέτοιου είδους συμπεριφορά (Τάσκοβιτς για το χτύπημα στον Τόμπρο)

…θα βάλουμε το πρώτο λιθαράκι δημοσιοποιώντας τα περιστατικά αντιαθλητικής συμπεριφοράς του ημιτελικού, ευελπιστώντας οι καθ’ ύλην αρμόδιοι να μας ακολουθήσουν, παίρνοντας τα απαραίτητα μέτρα.

Σας παραθέτουμε προς δημόσια τέρψη το «μενού» του ημιτελικού:

• Λεκτική βία σε Νούγκοβιτς πριν το πρώτο πέναλτυ

• Τρικλοποδιά σε Νούγκοβιτς αμέσως μετά την εκτέλεση του πέναλτυ (σχετικό βίντεο παρακάτω)

• Κλωτσιά σε Νούγκοβιτς σε επόμενο πέναλτυ

• Πιάσιμο ποδιού στον αέρα στον Σαμαρά (σχετικό βίντεο παρακάτω)

• Μπουνιά στο πρόσωπο του Μαστορογιάννη (το παράσημο υπάρχει ακόμα στο χείλος του Γιώργου)

• Κράτημα του Σιμιτσή από το σορτσάκι στην τελευταία επίθεση, όντας αυτός εκτός αγωνιστικού χώρου τιμωρημένος με δίλεπτη αποβολή.

Δυστυχώς στερούμαστε οπτικοακουστικού μέσου που να αποθανατίζει πλήρως το ανωτέρω «κρεσέντο» (την επόμενη φορά θα φροντίσουμε να βάλουμε μικροκάμερες στους αθλητές μας), παρόλα αυτά θα μοιραστούμε μαζί σας δύο χαρακτηριστικά βίντεο, που ευτυχώς έχουμε στην κατοχή μας, το ένα από κινητό φιλάθλου μας και το άλλο από απόσπασμα του sportshero.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ