ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Το πρόβλημα του ΚΕΘΕΑ στο Ναύπλιο συζήτησαν με τον Μητροπολίτη Αργολίδος δημοτικοί συμβούλοι της ΑΥ.Ρ.Α.

 Την Πέμπτη 23 Απριλίου 2015, οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΑΥ.Ρ.Α. Παντελής Κοκκινόπουλος και Δημοσθένης Δρούγκας, καθώς και κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, είχαν τη χαρά και την τιμή να συναντήσουν έναν πραγματικά φωτισμένο πνευματικό άνθρωπο, τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριο.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Μητρόπολη Αργολίδας, με κεντρικό θέμα την ανάδειξη των προβλημάτων που άπτονται του κύκλου δράσης - ενδιαφέροντος της εκκλησίας και της πολιτείας, καθώς και τη μεθόδευση αποτελεσματικής αντιμετώπισής τους με την υιοθέτηση κοινών δράσεων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι μεταξύ αυτών που συζητήθηκαν, ήταν και το πρόβλημα του Συμβουλευτικού Σταθμού του ΚΕΘΕΑ στο Ναύπλιο, ενός Οργανισμού που προσφέρει την υποστήριξή του σε έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημένων ατόμων (ναρκωτικά, αλκοόλ, τυχερά παιχνίδια) και στις οικογένειές τους, και ως εκ τούτου ο ρόλος και η συνέχιση της δράσης του στην τοπική κοινωνία, θεωρείται μείζονος σημασίας.

Ο παραπάνω οργανισμός κινδυνεύει λόγω αδιαφορίας και παραλείψεων των δημοτικών αρχών μέχρι σήμερα, να μείνει άστεγος -δεδομένου ότι έχουν κατατεθεί ασφαλιστικά μέτρα για το κτίριο που στεγάζεται, ιδιοκτησίας Χριστιανικής Αδελφότητας Θηλέων Άργους «Αγία Μακρίνα»- με ότι αυτό συνεπάγεται για την πορεία της ζωής των εξαρτημένων και των οικογενειών τους.

Ο Μητροπολίτης μας δήλωσε ότι θα κινηθεί στο μέτρο που του αναλογεί, σε συνεργασία με τον Δήμο και τους αρμόδιους φορείς, για την επίλυση του φλέγοντος αυτού προβλήματος.

http://avra-dkn.gr
E-mail: info@avra-dkn.gr



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ