ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Μεγάλη διάκριση για την Ακαδημία του ΑΡΙΣΤΕΑ Άργους η κλήση του Φάνη Μαυρομάτη στην Εθνική Νέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:00:00 μ.μ. |
 Μεγάλη διάκριση για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ αποτέλεσε η κλήση του ποδοσφαιριστή του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ Φάνη Μαυρομάτη στην Εθνική Νέων.
Ο Φάνης Μαυρομάτης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 6 ετών στην ακαδημία ποδοσφαίρου του ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ, με προπονητές τον Κλεόβουλο Καλτάκη και τον Αποστόλη Κατσά.
Με τις παιδικές ομάδες του ΑΡΙΣΤΕΑ συμμετείχε με πολλές διακρίσεις σε πανελλήνια και διεθνή τουρνουά. Στα 14 του χρόνια αγωνίστηκε με την ανδρική ομάδα του ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Αργολίδας, ενώ αποτέλεσε μέλος των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Αργολίδας και των Περιφερειακών ομάδων. 
Σε ηλικία 15 ετών μεταγράφηκε μαζί με τους υπόλοιπους (15 τον αριθμό) συμπαίκτες του από τον ΑΡΙΣΤΕΑ στον ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ και αγωνίστηκε στην ομάδα Νέων. Από την επόμενη χρονιά αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία στην μεγάλη ομάδα του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ στη Γ' Εθνική Κατηγορία.
Με τον Φάνη Μαυρομάτη συνεχίζεται η παράδοση των ποδοσφαιριστών που ξεκίνησαν από την ακαδημία μας και φόρεσαν τη φανέλα με το εθνόσημο, καθώς είναι ο 7ος, μετά τους Γιώργο Κόλλια, Γιάννη Παιδάκη, Γιώργο Νικολίτσα, Παναγιώτη Γκρόσιο, Κώστα Παναγιώτου και Σάκη Κυριακόπουλο, που καλείται στην Εθνική Ομάδα. 
Αξίζει να αναφέρουμε ότι μέλος της Εθνικής Νέων είναι και ο παλιός συμπαίχτης του Φάνη Μαυρομάτη στον ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ, ο Παναγιώτης Γκρόσιος, παίχτης πια του Αστέρα Τρίπολης. Οι προπονητές (Κλεόβουλος Καλτάκης και Αποστόλης Κατσάς) καθώς και όλη η οικογένεια της ακαδημίας του ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ εύχεται στον Φάνη υγεία και πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής του. 

Η χαρά και η ικανοποίηση είναι μεγάλη, όταν βλέπουμε "παιδιά μας" να φτάνουν σε τόσο υψηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο, διατηρώντας έναν ακέραιο χαρακτήρα, όπως ο Φάνης.

Αριστέας Άργους
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ