ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Το Ναύπλιο κορυφαίος προορισμός για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς εκθρονίζοντας το Λονδίνο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:30:00 μ.μ. | |
 Μπορεί να μην έχουν περάσει πολλές μέρες από τις διακοπές του Πάσχα, όμως η επόμενη ευκαιρία για απόδραση δεν αργεί καθόλου να έρθει. H Πρωτομαγιά πλησιάζει και διαμορφώνει ένα τριήμερο που αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για μικρές, ή όχι και τόσο, εκδρομές. Ποιούς προορισμούς προτιμούν να επισκεφθούν οι Έλληνες το τριήμερο της Πρωτομαγιάς; Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr πραγματοποίησε έρευνα και σας παρουσιάζει τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για εκείνες τις μέρες.


Οι δέκα κορυφαίοι προορισμοί που επιλέγουν οι Έλληνες για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς

Την ιταλική πρωτεύουσα φαίνεται να επιλέγουν και φέτος οι Έλληνες, αφού η Ρώμη παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεών τους και γι’ αυτή τη χρονιά. Παρόλα αυτά, για την Πρωτομαγιά οι Έλληνες δείχνουν μεγαλύτερη προτίμηση στις ομορφιές της Ελλάδας, και όχι του εξωτερικού, αφού συγκριτικά με πέρυσι, οι ελληνικοί προορισμοί υπερισχύουν.

Πιο συγκεκριμένα, το 2014 από τους δέκα κορυφαίους προορισμούς οι επτά ήταν εξωτερικού, ενώ φέτος μόνο τρεις είναι εκτός Ελλάδος. 

Αναλυτικά, φέτος στη δεύτερη θέση εμφανίζεται το Ναύπλιο, εκθρονίζοντας το Λονδίνο που πέρυσι είχε αυτή τη θέση, το οποίο αυτή τη χρονιά πέφτει στην έκτη. Ακολουθούν η Θεσσαλονίκη, η Αθήνα και η Κωνσταντινούπολη, στην τρίτη, τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα, διατηρώντας και οι τρεις τις περσινές τους θέσεις. Η γραφική Ύδρα κάνει την εμφάνισή της στην έβδομη θέση, με τη Μονεμβασιά να ακολουθεί στην όγδοη. Σπέτσες και Ρέθυμνο ολοκληρώνουν τη δεκάδα των προτιμήσεων των Ελλήνων.

Οι δέκα προορισμοί που προτιμούν οι Έλληνες με αφορμή την ημέρα της Πρωτομαγιάς 2015:

Οι δέκα προορισμοί που προτίμησαν οι Έλληνες με αφορμή την ημέρα της Πρωτομαγιάς 2014:

Σχετικά με αυτή την έρευνα:
Η παραπάνω ανάλυση βασίζεται σε έρευνα που διεξήγαγε η trivago για αναζητήσεις που έγιναν μεταξύ πρώτης Φεβρουαρίου και 20 Απριλίου 2015, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 30 Απριλίου και τέσσερις Μαΐου 2015.


Σχετικά με την trivago:

Οι ταξιδιώτες βρίσκουν στην www.trivago.gr ιδανικά ξενοδοχεία στις καλύτερες τιμές χρησιμοποιώντας τα διαφορετικά φίλτρα αναζήτησης. Η trivago είναι ένα online meta searchsite που συγκρίνει τιμές ξενοδοχείων από περισσότερα από 200 διαφορετικά sites κρατήσεων για περισσότερα από 700.000 ξενοδοχεία ανά τον κόσμο. Επιπλέον η trivagoπροσφέρει πάνω από 140 εκατομμύρια ratings για ξενοδοχεία σε συνδυασμό με 14 εκατομμύρια φωτογραφίες. Πάνω από 80 εκατομμύρια χρήστες το μήνα χρησιμοποιούν τηνtrivago και καταφέρνουν να «γλιτώσουν» ως και 36% από τα χρήματα τους κατά μέσο όρο ανά κράτηση. Η trivago GmbH έχει την έδρα της στο Ντίσελντορφ στη Γερμανία ενώδιατηρεί γραφεία και σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μαδρίτη, Μιλάνο, Παρίσι, Αθήνα και Κωνσταντινούπολη. Η trivago ιδρύθηκε το 2005 και αυτή τη στιγμή λειτουργούν 49 διεθνείςπλατφόρμες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ