ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Πήρε το νταμπλ ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Διομήδη και στον δεύτερο τελικό 43 - 40

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:20:00 μ.μ. | | |
Με γκολ σε «νεκρό χρόνο» τόσο στην καν. διάρκεια, όσο και στην 1η παράταση και με το... 40-40 στην 2η παράταση, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στα πέναλτι 3-0 τον Διομήδη Άργους έκανε το 2-0 στους τελικούς και πήρε το Πρωτάθλημα Ελλάδος!

Δεν έχουν τελειωμό οι τίτλοι στο Παλατάκι με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να μην σταματούν να πανηγυρίζουν νταμπλ. Μετά από αυτό του βόλεϊ, σειρά πήρε το χάντμπολ του «δικεφάλου» με τους παίκτες του Νίκου Γεωργιάδη να επικρατούν στα πέναλτι με 3-0 (40-40 μετά και την δεύτερη παράταση) του Διομήδη και να γράφουν την δική τους ιστορία.
Οι Θεσσαλονικείς με τον κόσμο στο πλευρό τους, κατάφεραν να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα σε ένα παιχνίδι που είναι πραγματική διαφήμιση για το άθλημα του χάντμπολ. Ένα παιχνίδι που τα είχε όλα και κράτησε όλο τον κόσμο καθηλωμένο μέχρι το τελευταίο πέναλτι. Ένα πέναλτι που έβαλε ο Κοκκώνης για να γίνουν στην συνέχεια ένα οι παίκτες με τους φίλους του «δικεφάλου» και να πανηγυρίσουν με την ψυχή τους το 2-0 νίκες και την κατάκτηση του πρώτου νταμπλ στην ιστορία του τμήματος και δεύτερου του συλλόγου μετά από αυτό του βόλεϊ. 
  Πολύ τεταμένο ήταν το κλίμα στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος χάντμπολ ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Διομήδη Άργους στο Παλατάκι. Η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει όταν ήρθαν στα χέρια ο Μεγαλοοικονόμου με τον Τσακίρη, με συνέπεια να αποβληθεί ο πρώτος. 
Η ένταση συνεχίστηκε και στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (13-14), όταν ο Ντάσεβιτς εκτέλεσε φάουλ πετώντας την μπάλα στο κεφάλι του Αλβανού και ξεσηκώνοντας τους Θεσσαλονικείς, με τους πάγκους των δύο ομάδων να ανταλλάσουν ύβρεις και αρκετές «ψιλές». Μάλιστα λίγο έλειψε να ανταλλάξουν χτυπήματα ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» με έναν άνθρωπο από το τεχνικό τιμ του Διομήδη. 
Τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και της αστυνομίας τα πνεύματα ηρέμησαν με τις ομάδες να κατευθύνονται στα αποδυτήρια. Όπως έγινε γνωστό, οι διαιτητές επέβαλαν δίλεπτη αποβολή σε Τσακίρη και Σαμαρά, ενώ απέβαλαν με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Ντάσεβιτς, του οποίου-μάλιστα-θα κρατηθεί και το δελτίο.

Το παράδοξο είναι πως ενώ στον αγωνιστικό χώρο γινόταν… χαμός, στις κερκίδες πέρα από μια μικροένταση δεν σημειώθηκε κάποιο σοβαρό επεισόδιο παρότι πέρα από τους περίπου 1.000 φίλους του ΠΑΟΚ βρέθηκαν και γύρω στους 40 εκδρομείς φίλοι του Διομήδη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ