ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

«Κάτι Ψήνεται»...στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:09:00 π.μ. | |
 Μετά από άλλη μια πετυχημένη σεζόν, η εκπομπή που έγινε καθημερινή συνήθεια στη ζώνη των 8 συνεχίζει να επισκέπτεται γειτονιές, να ταξιδεύει σε πόλεις της Ελλάδας και να συναντάει κάθε εβδομάδα πέντε διαφορετικούς ανθρώπους που προσπαθούν να ξεχωρίσουν με τις γαστριμαργικές τους ικανότητες. Την εβδομάδα 25 με 29 Μαΐου, το «Κάτι Ψήνεται» ταξιδεύει στο Ναύπλιο με την Ανθή, την Αφροδίτη, τη Γεωργία, τον Δημήτρη και τη Δήμητρα.

Τη Δευτέρα 25 Μαΐου, πρώτη στην κουζίνα μπαίνει η Ανθή.
Η Ανθή, δημιουργεί το πρώτο μενού της εβδομάδας, το οποίο είναι βασισμένο στο χοιρινό κρέας. Ποιος είναι ο «θησαυρός» που βρίσκεται «στον αγρό»; Τι δουλειά έχει ένα «νούφαρο στο πιάτο» των καλεσμένων;

Την Τρίτη 26 Μαΐου, δεύτερη οικοδέσποινα αναλαμβάνει η Αφροδίτη.
Η δυναμική Αφροδίτη μάς ξεναγεί στα πιο γνωστά σημεία του πανέμορφου Ναυπλίου. Με τον ίδιο ενθουσιασμό και με ιδιαίτερη άνεση μαγειρεύει ένα μενού-γρίφο για τους καλεσμένους της. Θα μείνει το ίδιο ικανοποιημένη και η υπόλοιπη παρέα;

Την Τετάρτη 27 Μαΐου, σειρά έχει η Γεωργία.
Η νεαρή Γεωργία, επιστρατεύει το χιούμορ της για να αντιμετωπίσει τις αντιξοότητες... της μπεσαμέλ και να κρατήσει «σε φόρμα την όρνιθα και την παρέα της».

Την Πέμπτη 28 Μαΐου, το τραπέζι στρώνει ο Δημήτρης.
Ο Δημήτρης, ο μικρότερος όλων, λατρεύει τη φωτογραφία και εξασκεί το χόμπι του με κάθε ευκαιρία. Στην κουζίνα, ο νεαρός εργένης ετοιμάζει μια «πίτα κόλαση» και ένα φαγητό «τραγανό και μυρωδάτο».

Την Παρασκευή 29 Μαΐου, το τελευταίο δείπνο της εβδομάδας σερβίρει η Δήμητρα.
Η Δήμητρα αγαπά πολύ τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό και προσπαθεί να τον περάσει και στο μενού της. Τι μπορεί να περιέχει ένα πιάτο με την ονομασία «Οξύμελος Γηρυόνης και Διος βάλανοι»;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ