ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Με επιτυχία η ημερίδα παρουσίασης των δράσεων του τοπικού σχεδίου για την απασχόληση στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:48:00 π.μ. | |
 Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών και η αναπτυξιακή σύμπραξη συνεργία για την Αργολίδα διοργάνωσαν ημερίδα που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άργους Μυκηνών , με θέμα στο πλαίσιο υλοποίησης του Τοπικού Σχεδίου για την Απασχόληση. 

 Η ημερίδα έγινε με την συνεργασία των : Δήμος Ναυπλιέων, Δήμος Άργους – Μυκηνών, Δήμος Ερμιονίδας, Δήμος Επιδαύρου ,Αναπτυξιακή Ν. Αργολίδας, Εκπαιδευτικές & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες ΔΙΑΣΤΑΣΗ Α.Ε., Πελοπόννησος Α.Ε., Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Αργολίδας, , ΚΕΚ ΑΠΟΨΗ Α.Ε., Ανώνυμος Εταιρεία Επαγγελματικής Κατάρτισης Πελοποννήσου Α.Ε. - ΚΕΚΑΠ Α.Ε., ΑΤ MANAGEMENT ΕΠΕ, ADVISORS ΕΠΕ. Η Ημερίδα είχε ως στόχο την παρουσίαση της εξέλιξης των δράσεων του έργου ,την πληροφόρηση σε θέματα απασχόλησης & επιχειρηματικότητας και την ανάπτυξη συνεργασιών στο πλαίσιο του Τοπικού Σχεδίου.
Η ημερίδα ξεκίνησε με το χαιρετισμό της Σπυριδούλας Σπανού, Ειδική συνεργάτης του Δημάρχου σε Θέματα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων & Προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης. Κατόπιν με ομιλία του Δημήτρη Κρίγγου , Αντιδημάρχου του Δήμου Άργους Μυκηνών με θέμα «Αυτοδιοίκηση και Ολοκληρωμένη Τοπική Ανάπτυξη». 

Ακολούθησαν ο Κωνσταντίνος Μπιτζής, Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης Συνεργία για την Αργολίδα, με θέμα Θεματική Ενότητα: Παρουσίαση της εξέλιξης των Δράσεων του Τοπικού Σχεδίου για την Απασχόληση. 

Ο Μιχάλης Νταναβάρας , από την Αναπτυξιακή Αργολίδας , με θέμα Τοπική Πρωτοβουλία για την Απασχόληση. Η ημερίδα έκλεισε με ομιλίες, του Γιάννη Τυμπακιανάκης ,Εμπειρογνώμονας Πολιτικών Απασχόλησης Πρόγραμμα Επιχορήγησης Επιχειρήσεων για την Πρόσληψη Ωφελουμένων των Τοπικών Σχεδίων Δράσης, με θέμα , Νέα Επιχειρηματικότητα, Συμβουλευτική, Χρηματοδοτικά προγράμματα και ευκαιρίες. Δράσεις ενίσχυσης νέων επιχειρήσεων ,από τον Κωνσταντίνο Χατζηφώτη , Σύμβουλος Επιχειρήσεων , ΑΤ MANAGEMENT ΕΠΕ -Σύμβουλοι Διοίκησης, Χρηματοδότησης και Ανάπτυξης ΕΠΕ. Και κοινωνική Επιχειρηματικότητα :Μια νέα δυναμική , από τον Γιάννη Παπαδημητρίου, Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΕ.

Το πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», Δράση 7: Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας, της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης, του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3: Διευκόλυνση της πρόσβασης στην απασχόληση, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ