ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Τρόμος για δύο πυροσβέστες στην Αργολίδα από επίθεση Ρομά με ρόπαλα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:10:00 μ.μ. | |
 Τον τρόμο έζησαν δύο πυροσβέστες από την Πυροσβεστικη Υπηρεσία Ναυπλίου όταν δέχθηκαν επίθεση εξαγριωμένων Ρομά στο χωρίο Αργολικό, πλησίον του καταυλισμού που βρίσκεται στην περιοχή.
Το περιστατικό ξεκίνησε όταν ανήλικοι Ρομά άρχισαν να πετούν πέτρες προς τους πυροσβέστες που επιχειρούσαν κατάσβεση πυρκαγιάς στο σημείο, ενώ μετά από λίγο εμφανίστηκαν μεγαλύτεροι σε ηλικία και με ρόπαλα και στυλιάρια προσπάθησαν να καταλάβουν το όχημα της πυροσβεστικής, χτυπώντας και  σπάζοντας ότι έβρισκαν πάνω σε αυτό, ενώ έβριζαν χυδαία τους άνδρες της Π.Υ.
Την ώρα της επίθεσης πλησίον του οχήματος βρίσκονταν δύο πυροσβέστες οι οποίοι τρομοκρατημένοι από την μανία των επιτιθεμένων τράπηκαν σε φυγή για να γλυτώσουν τις ζωές τους.
Οι επιτιθέμενοι Ρομά εκτός των άλλων ζημιών στο όχημα της Πυροσβεστικής έσπασαν και το παρμπρίζ του αυτοκινήτου, ενώ η αιτία της επίθεσης ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή καθώς συνεχίζονται οι έρευνες πυροσβεστικής και αστυνομίας.
Αυτή την ώρα δυνάμεις της αστυνομίας έχουν μπει στον καταυλισμο για τον εντοπισμο των δραστών, ενώ αναμένονται και συλλήψεις.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ