ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Το πολεμικό Ναυτικό συμμετέχει στις εκδηλώσεις «Κουντουριώτεια 2015» στην Ύδρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:10:00 μ.μ. |
 Το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 στην Ύδρα έγινε η επίσημη υποδοχή του Ναρκοθηρευτικού Ν/ΘΗ Ευνίκη του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού το οποίο συμμετέχει στις γιορτινές εκδηλώσεις «Κουντουριώτεια 2015».
Η μεγαλειώδης υποδοχή του Πολεμικού πλοίου, το οποίο τιμά την παρουσία του, τις εορταστικές εκδηλώσεις «Κουντουριώτεια 2015» πραγματοποιήθηκε στο κάστρο του Κάβου, όπου οι Μπουρλοτιέρηδες της Ύδρας το υποδέχθηκαν με την σημαία της Επαναστατικής Ύδρας και με τους ήχους των κροτίδων, το πλοίο ανταπόδωσε με ρίψη φωτοβολίδας αλλά με τιμητικούς ελιγμούς και σφυρίγματα.
Στην επίσημη υποδοχή παρευρισκόταν ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Ε. Κουκουδάκης, ο Αντιδημάρχος και Προέδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ύδρας κ. Ι. Μπελεγρής, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας κ. Ε. Καραμήτσος, ο Πλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού κ. Ι. Σαμοθράκης, ο Λιμενάρχης Ύδρας κ. Ν. Αλεξίου και ο Διοικητής της Α.Ε.Ν. Ύδρας κ. Ι. Κόκκιος και πλήθος κόσμου που παρακολούθησε την τελετή υποδοχής του Ν/ΘΗ Ευνίκη
Ο τελετάρχης των «Κουντουριώτειων 2015» κ Γιώργος Μουνδρέας ο οποίος με πραγματική αγάπη για την Ύδρα και ανιδιοτέλεια, βοήθησε στην μεγαλειώδη υποδοχή του πολεμικού πλοίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ