ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Νομιμότατη η παραχώρηση στον φάρο Ναυπλίου για δεξίωση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:56:00 μ.μ. |
 Ο χώρος μπροστά από την καφετέρια Ηλιοστάσιο στον φάρο Ναυπλίου, δεν ειναι η πρώτη φορά και σίγουρα ούτε η τελευταία που παραχωρείται από το Λιμενικό Ταμείο για εκδηλώσεις.

Για να θυμίσουμε, στον συγκεκριμένο χώρο έχουν πραγματοποιηθεί μετά από παραχώρηση, αρκετές συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις ακόμα και δεξιώσεις (φώτο από δεξίωση).

Τώρα τι (ύποπτη) πρεμούρα έπιασε κάποιους για την καθόλα νόμιμη παραχώρηση από το Λιμενικό ταμείο έναντι αντιτίμου (500 ευρώ) για μια δεξίωση γάμου που έγινε το βράδυ του Σαββάτου 22 Αυγούστου, ειλικρινά δεν μπορούμε να καταλάβουμε.

Τους πείραξε ο γάμος, γιατί τι διαφορετικό έχει μια δεξίωση γάμου από οποιανδήποτε δεξίωση..., τον γαμπρό και την νύφη; Αυτά ειναι αστεία πραγματα;

Εδώ πριν μερικά χρόνια κάποιοι έδωσαν το Μπούρτζι, που είναι και αρχαιολογικός χώρος για... γάμο!!! αλλά αυτό μάλλον δεν το είχαν δει ή δεν ήθελαν να το δουν, γιατί καλοτρώγανε τότε!!!

Τέλος πάντων το θέμα ειναι πως μακάρι όσοι καταλαμβάνουν δημόσιους χώρους, να κατέβαλαν το αντίστοιχο τίμημα όπως οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, οι οποίοι κινήθηκαν νομιμότητα και με αίτηση τους ζήτησαν από το Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου την παραχώρηση του συγκεκριμένου χώρου, η οποία και εγκρίθηκε.

Παρακάτω η αίτηση και η απόφαση του Λιμενικού Ταμείου για την εν λόγω παραχώρηση:


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ