ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Θεατρική παράσταση: ''Μάνα θα πάω στα Pocono'' στο Τριανόν

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:47:00 π.μ. |
 Μαύρη κωμωδία με αστυνομικό σασπένς βασισμένη στο Θεατρικό έργο ''A Devil Inside'' του Αμερικανού θεατρικού συγγραφέα David-Lindsay Abaire.

Περίληψη - Δύο λόγια για το έργο

-Όταν ο Τζίν ξυπνάει την ημέρα των 21ων γενεθλίων, η μητέρα του, Κα Σλέητερ, τον υποδέχεται με τις συνηθισμένες γενέθλιες ευχές. Όλα δείχνουν να κυλάνε φυσιολογικά, μέχρι που του εκμυστηρεύεται κάτι που θα αλλάξει αυτά που θεωρούσε ως τότε, δεδομένα. <<Τον πατέρα σου τον σκότωσαν, τον μαχαίρωσαν στην πλάτη, του κοψαν τα πόδια και τα πέταξαν σε ένα χαντάκι>>. Με αυτόν τον τρόπο ξεκινάει μια μπερδεμένη ιστορία εκδίκησης και πάθους. Τον Τζίν φυσικά δεν τον απασχολεί καθόλου, το να πάρει εκδίκηση. Τον απασχολεί ο έρωτάς του για την Κέητλην, συμφοιτήτριά του στο μάθημα Ρωσικής Λογοτεχνίας. Η Κέητλην με την σειρά της δεν δίνει σημασία καθόλου στον Τζίν, αντίθετα την ενδιαφέρει ο Καθηγητής Καρλ, μια διαταραγμένη μεγαλοφυΐα που νομίζει ότι ζει σε μυθιστόρημα του Ντοστογιέφσκι. Στην ιστορία εμπλέκεται και η Λίλυ, μια μυστηριώδης γυναίκα που δείχνει να συγκινείται με τον πόνο της Κας Σλέητερ. Ζει με τον Μπράντ έναν απίστευτα βαρετό ηλεκτρολόγο, που έχει ξεκινήσει να γράφει παιδικά βιβλία, προκειμένου να ξετυλίξει την βαρετή ζωή του, η οποία θα αποδειχτεί τελικά ανατριχιαστικά συναρπαστική.

Genesis Theater Group
Σύλληψη - Σκηνοθεσία - Σκηνικά
Κριθαριώτης Οδυσσέας

Ηθοποιοί με αλφαβητική σειρά
Αμαραντίδης Κωνσταντίνος
Γεωργής Κυπριανός
Ευσταθίου Ραφαέλλα
Μαμαλάκης Μανώλης
Πετσαγκουράκη Πάμελα
Τραχίλη Αναστασία

Παραστάσεις: 1 και 2 Αυγούστου, Θέατρο Τριανόν (Ναύπλιο)
Διάρκεια: 120 λεπτά
Ώρα έναρξης: 21.15

Ευχαριστίες:
Την Αλίνα Δαράβαλη για το σχέδιο της αφίσας.
Το τμήμα θεατρικών σπουδών για την παραχώρηση αιθουσας.
Τον ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου για την εξυπηρέτηση και την παραχώρηση του θεάτρου Τριανόν.

Σημείωμα του σκηνοθέτη:

Ένα σύγχρονο και πολυδιάστατο έργο, από άποψη ύφους. Μέσα σε αυτό συναντάμε πολλά στοιχεία των ημερών, με αρκετή δόση σουρεαλισμού. Το έργο πετυχαίνει στην μορφή που βρίσκεται να εμπεριέχει στοιχεία από αρκετά ήδη, όπως της κωμωδίας, του αστυνομικής περιπέτειας, του μυστηρίου αλλά και του δράματος.

Αυτό το κάνει ιδιαίτερο στα μάτια του θεατή, καθώς του δίνει μια ποικιλία συναισθημάτων και έντονων εικόνων, που εναλλάσσονται. Η κινηματογραφική του ροή επίσης ενισχύει τα παραπάνω ,κρατάει το κοινό σε δράση και αφήνει αμείωτο το ενδιαφέρον.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ