ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Προσοχή: Ύποπτες επισκέψεις σε σπίτια από δύο γυναίκες με την δικαιολογία έρευνας για την ενδοσχολική βία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:11:00 π.μ. |
 Δύο ύποπτα περιστατικά μας καταγγέλθηκαν από κατοίκους στην περιοχή της Άριας στο Ναύπλιο τα οποία αφορούν επισκέψεις δύο γυναικών σε οικίες της περιοχής, με την δικαιολογία πως ενεργούν έρευνα και ενημέρωση για την ενδοσχολική βία.



Οι δύο ξανθιές γυναίκες, μια αδύνατη ψιλή  και μια πιο εύσωμη και κοντότερη, επισκέφθηκαν σπίτια στην περιοχή της Άριας στα οποία την ώρα εκείνη βρίσκονταν μόνο ηλικιωμένοι.

Χωρίς να επιδείξουν ταυτότητες υποστήριξαν πως ειναι από το υπουργείο παιδείας και ενεργούν ενημέρωση και στατιστική έρευνα για την ενδοσχολική βία.

Και στις δύο περιπτώσεις οι άγνωστες γυναίκες τράπηκαν σε φυγή όταν τους αναφέρθηκε από τους ηλικιωμένους πως θα καλέσουν τα παιδιά τους.

Σε επικοινωνία, των ανθρώπων που καταγγέλλουν το περιστατικό, με την αστυνομία ενημερώθηκαν πως καμία έρευνα που διεξάγεται στην περιοχή μας δεν έχει γνωστοποιηθεί στην αστυνομία.

Προσοχή λοιπόν και μην ανοίγεται σε ανάλογες περιπτώσεις τα σπίτια σας χωρίς την επίδειξη σχετικών εγγράφων και σε αντίθετη περίπτωση να ειδοποιήσετε την αστυνομία.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ