ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Εξειδικευμένοι ηλεκρολόγοι προτείνουν…3+1 έξυπνοι τρόποι να μειώσετε τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:19:00 μ.μ. |
Είναι γεγονός ότι τη σημερινή εποχή όπου η οικονομική κρίση έχει μεγάλο αντίκτυπο στον οικογενειακό προϋπολογισμό ολοένα και περισσότερες οικογένειες προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρήματα κυρίως από την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος. Εξειδικευμένοι ηλεκτρολόγοι από την ιστοσελίδα ilectrologos.gr με βάση την Περιοχή του Παπάγου,  μας δίνουν χρήσιμα tips με τα οποία μπορείτε να μειώσετε σημαντικά το συνολικό ποσό που πληρώνετε καθημερινά για την ηλεκτροδότηση της οικίας σας…


1.       Βάψτε τα σπίτια σας με λευκές οροφές.
Σύμφωνα με τελευταίες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν διαπιστώθηκε ότι σε περιοχές όπως η Ελλάδα οι οποίες τυγχάνουν μέγιστης ηλιακής ακτινοβολίας, όταν οι οροφές των σπιτιών είναι βαμμένες σε λευκή απόχρωση απαιτείται ως και 40% λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια ειδικά για την ψύξη του χώρου σας με αποτέλεσμα να εξοικονομείτε σημαντικό ποσό χρημάτων ετησίως.
1.    
   Επενδύστε στο νυχτερινό ρεύμα.
Οι ηλεκτρολόγοι επισημαίνουν και συμβουλεύουν ότι το νυχτερινό ρεύμα είναι μια εξαιρετικά συμφέρουσα επιλογή για όλα τα νοικοκυριά και πρέπει να υπάρχει και να χρησιμοποιείται σε κάθε σπίτι. Για τον παραπάνω λόγο αν σας το επιτρέπει η καθημερινότητά σας, σας συμβουλεύουμε να βάζετε πλυντήριο το βράδυ όπου υπάρχει λιγότερη κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, άρα και περισσότερη οικονομία για εσάς.

2.       Βγάλτε από την μπρίζα τις συσκευές σας.
Μπορεί να κλείνετε με το κουμπί της απενεργοποίησης σε βασικές ηλεκτρικές συσκευές που χρησιμοποιείτε για τις καθημερινές σας ανάγκες, αλλά αυτό όπως επισημαίνουν οι ηλεκτρολόγοι δεν αρκεί. Πρέπει να βγάλετε τις συσκευές και από την μπρίζα, ώστε να εξοικονομήσετε χρήματα από τον συνολικό σας προυπολογισμό.
3.       Αλλάξτε το φίλτρο στις συσκευές κλιματισμού.
Οι συσκευές κλιματισμού είναι εξαιρετικά χρήσιμες στην καθημερινότητά σας, είτε τις χρησιμοποιείτε για ψύξη, είτε για θέρμανση και για αυτό το λόγο η συντήρησή τους είναι αυτή που προέχει.

Αλλάζοντας τα φίλτρα στα κλιματιστικά σας επιτυγχάνετε:
·         Μεγαλύτερη απόδοση.
·         Μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.
·         Μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων.
·         Προστασία του περιβάλλοντος.

Για οποιαδήποτε ηλεκτρολογική υπηρεσία κι αν χρειαστείτε, επικοινωνήστε άμεσα και ένας ηλεκτρολόγος από το δίκτυο μας θα σπεύσει να σας εξυπηρετήσει! 24ωρη εξυπηρέτηση σε όλες τις περιοχές εντός Αττικής (ανάμεσα στις οποίες: Παπάγου, Ηράκλειο, Μενίδι, Καλλιθέα).
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ