ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Με νεφώσεις και απογευματινές βροχές η εβδομάδα που έρχεται

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:48:00 μ.μ. |
  Για τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις στη χώρα μας, αλλά βροχές θα σημειωθούν σε λίγες περιοχές. Οι άνεμοι δεν θα δημιουργούν προβλήματα στα θαλάσσια ταξίδια και η θερμοκρασία δεν θα μεταβληθεί.

Πιο αναλυτικά: 
 
Στη Θράκη και τη Μακεδονία θα έχουμε κατά διαστήματα συννεφιά και από το μεσημέρι σε περιοχές της ανατολικής και της κεντρικής Μακεδονίας σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Το πρωί και το βράδυ θα κάνει ψύχρα έως και κρύο, όμως το μεσημέρι η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 με 26 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά θα σημειωθούν λίγες βροχές, στην αρχή της ημέρας. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23 με 25 βαθμούς, αλλά το πρωί και το βράδυ στα ηπειρωτικά θα έχουμε κρύο.
Στην Πελοπόννησο προβλέπεται κατά διαστήματα συννεφιά. Τα θερμόμετρα θα δείξουν έως τους 25 με 27 βαθμούς.
Στα Κύθηρα θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 5 μποφόρ.
Στην Κρήτη θα έχουμε τοπικές νεφώσεις και στη δυτική Κρήτη πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία στα παραθαλάσσια θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα, προβλέπονται, ηλιοφάνεια και βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ.
Στις Κυκλάδες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες αναμένονται, αραιές νεφώσεις και ασθενείς μέχρι μέτριοι βοριάδες. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 με 26 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια προβλέπονται παροδικές νεφώσεις, ενώ στα ανατολικότερα το μεσημέρι και το απόγευμα θα σημειωθούν βροχές. Η θερμοκρασία θα φτάσει, στα πεδινά στους 24 με 26 βαθμούς και στα ορεινά στους 21.
Στην Αττική προβλέπονται, αραιές νεφώσεις που πρόσκαιρα το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 3 με 4 μποφόρ. Τα θερμόμετρα στην Αθήνα, θα δείχνουν, νωρίς το πρωί 18 βαθμούς και το μεσημέρι 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε αρκετές οι νεφώσεις, αλλά η πιθανότητα για βροχή είναι μικρή. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο βράδυ θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως μέσες και ψηλές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, τοπικά όμως στα δυτικά παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να πέσουν τοπικά βροχές και ενδεχομένως να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε σχέση με τη Δευτέρα.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ μετά το μεσημέρι αναμένεται να αναπτύσσονται νεφώσεις και να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα νοτιοανατολικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο σε σχέση με τη Τρίτη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ