ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Η χορωδία «ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ» τραγούδησε στον «ΠΑΡΝΑΣΣΟ»- Τιμητική διάκριση σε χορωδούς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:24:00 μ.μ. |
 Και οι βραβεύσεις δεν έχουν τέλος για τη Χορωδία της ΤΕΛΕΣΙΛΛΑΣ! Μετά την τιμητική διάκριση το 2011 στον δάσκαλο-μαέστρο κ. Ιωάννη Κόντη, η Ένωση Χορωδιών Ελλάδας(Ε.Χ.Ε) τίμησε με τον έπαινο «Μανώλη Καλομοίρη-Φώτη Αλέπορου» τους βετεράνους χορωδούς Ριμπά Διαμαντή και Κατσώνα Γεωργία στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός». 
Η τελετή απονομής έγινε στα πλαίσια του τριήμερου Φεστιβάλ Αθηνών τη δεύτερη ημέρα, Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 . Η Ε.Χ.Ε. απονέμει τον έπαινο αυτό σε όσους εργάστηκαν και μόχθησαν για τη χορωδιακή ιδέα και βοήθησαν κάθε ένας με την προσωπική του συμβολή ως χορωδός στην ανάπτυξη της χορωδίας και στη διάδοση του χορωδιακού τραγουδιού.
Στην εκδήλωση αυτή έλαβαν τον «έπαινο του χορωδού» βετεράνοι χορωδοί απ` όλη την Ελλάδα και ακούστηκαν τραγούδια από τις χορωδίες Χαλκίδας, Νίκαιας, Κορίνθου, Νεμέας και Μεγάρων.
Την Κυριακή 4/10/2015 η χορωδία της ΤΕΛΕΣΙΛΛΑΣ με μαέστρο τον κ. Ιωάννη Κόντη, τραγούδησε μαζί με τις χορωδίες Τυρνάβου, Αλίμου, Αιγυπτιωτών και Αγίου Παντελεήμονος Αχαρνών. Αυτή ήταν η τρίτη βραδιά του φεστιβάλ Αθηνών και ήταν αφιερωμένη στους μαέστρους που συνέβαλαν στη χορωδιακή ιδέα και στην οργάνωση χορωδιών σ`όλη την Ελλάδα, στους οποίους και απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις. 
Στην κατάμεστη αίθουσα του «Παρνασσού» όλες οι χορωδίες σκόρπισαν ελληνικές μελωδίες και ξεσήκωσαν το ακροατήριο. Η χορωδία της ΤΕΛΕΣΙΛΛΑΣ άρχισε το πρόγραμμά της με το τραγούδι-ύμνο της πόλης μας, που έχει γράψει ειδικά για τη χορωδία μας ο μουσικός Βασίλης Μακρίδης, «Το Άργος». Τη χορωδία μας συνόδεψαν στο πιάνο η κ. Αναστασία Σταματοπούλου και στο τουμπελέκι ο κ. Παναγιώτης Ρέντας. Για μια ακόμα φορά η ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των ακροατών και τα καλύτερα σχόλια από τους παρευρισκόμενους μαέστρους-μουσικούς! Για μια ακόμα φορά οι χορωδοί και ο μαέστρος της ΤΕΛΕΣΙΛΛΑΣ ανέδειξαν την πόλη μας, το Άργος! Με τα τραγούδια μας «φωνάξαμε» πως ο πολιτισμός είναι η δύναμή μας!

Ως «παιδιά της Αργειακής γης και απόγονοι του Δαναού», για να θυμηθούμε τον στίχο από το τραγούδι, ευχόμαστε σε όλους τους χορωδούς του Συλλόγου μας-μικρούς και μεγάλους- μια καλή χορωδιακή χρονιά με πολλές πολλές επιτυχίες και εκδηλώσεις!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ