ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Ερώτηση Ανδριανού για το απροειδοποίητο κλείσιμο του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στη Νέα Επίδαυρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:26:00 μ.μ. | |
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε σήμερα στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χ. Σπίρτζη με θέμα που έχει δημιουργήσει το απροειδοποίητο κλείσιμο του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στη Νέα Επίδαυρο ιδίως σε ηλικιωμένους συνταξιούχους που πλέον είναι αναγκασμένοι να διανύουν μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:
«Σημαντικά προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πολιτών, και ιδίως των ηλικιωμένων συνταξιούχων που πλέον είναι αναγκασμένοι να διανύουν μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις, προκάλεσε το απροειδοποίητο κλείσιμο του υποκαταστήματος ΕΛΤΑ στη Νέα Επίδαυρο, στο οποίο συστεγαζόταν και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, μετά την μετάθεση της μοναδικής υπαλλήλου που εργαζόταν σ’ αυτό χωρίς να υπάρξει αντικατάσταση.

Κατόπιν αυτών,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

(1) Γιατί δεν υπήρξε πρότερη ενημέρωση των πολιτών της Νέας Επιδαύρου για το επικείμενο κλείσιμο του εκεί υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ.

(2) Ποιες είναι οι προθέσεις του Υπουργείου για την επαναλειτουργία του υποκαταστήματος, δεδομένης της ταλαιπωρίας που προκαλεί η μη λειτουργία του και ποιες συγκεκριμένες ενέργειες θα αναληφθούν προς αυτή την κατεύθυνση και με ποιο δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα.





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ