ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Μπαράζ Ερωτήσεων Ανδριανού για εκκρεμή ζητήματα της Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:49:00 μ.μ. | |
 Μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων της Κυβέρνησης, ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερωτήσεις προς τους αρμόδιους Υπουργούς με θέμα τα παρακάτω εκκρεμή ζητήματα που αφορούν την Αργολίδα:
- Την επικίνδυνη κατάσταση στις Νοσηλευτικές Μονάδες Ναυπλίου και Άργους του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας από την αδυναμία κάλυψης βασικών αναγκών λόγω ανεπαρκούς διαθέσιμου υπολοίπου πιστώσεων και ελλείψεων προσωπικού.

- Τα σημαντικά προβλήματα στην λειτουργία των Κέντρων Υγείας Λυγουριού και Κρανιδίου.

- Την πορεία υλοποίησης των έργων μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από τον Ανάβαλο σε Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Μοναστηράκι, Φίχτια, Χώνικα, Αεροδρόμιο, Ελληνικό και Μιδέα.

- Την πορεία υλοποίησης του έργου επέκτασης του αρδευτικού δικτύου Αναβάλου σε Επίδαυρο.

- Την πορεία υλοποίησης των έργων μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από τα δίκτυα του Αναβάλου στην Ερμιονίδα.

- Την πορεία της διαδικασίας αποζημίωσης των δικαιούχων παραγωγών μέσω των ΠΣΕΑ για τις ζημιές του 2011.

- Τις καθυστερήσεις στην καταβολή πληρωμών στους παραγωγούς βιολογικών καλλιεργειών στην Αργολίδα.

- Την πορεία υλοποίησης των αναγκαίων έργων υποδομής και εκβάθυνσης στο λιμάνι του Ναυπλίου.

- Την πορεία υλοποίησης του έργου ολοκληρωμένης αστικής ανάπλασης του ιστορικού κέντρου του Άργους και καταγραφής και βελτίωσης της αστικής κινητικότητας και ασφάλειας της κίνησης των πεζών.

- Το χρονοδιάγραμμα εγκαινίων του Βυζαντινού Μουσείου Άργους.

- Την πορεία υλοποίησης των έργων της πύλης εισόδου στην Αργολίδα από τους μεγάλους οδικούς άξονες της Πελοποννήσου με την κατασκευή του οδικού τμήματος Δερβενάκια – Μυκήνες (Εκκλησιαστικά).

- Την επιδότηση και παροχή κινήτρων στους οικιακούς καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας, κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων Αραχναίου Δ.Ε Μιδέας του Δήμου Ναυπλιέων και Αχλαδοκάμπου του Δήμου Άργους - Μυκηνών, από την εγκατάσταση και λειτουργία σταθμών αιολικής ενέργειας.

- Την μετατροπή του στρατιωτικού αεροδρομίου Τρίπολης ώστε να λειτουργεί ως αερολιμένας για πτήσεις χαμηλού κόστους για την ώθηση της τουριστικής ανάπτυξης.




Τα κείμενα των Ερωτήσεων είναι προσβάσιμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Βουλής:




http://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikos-Elenchos/Mesa-Koinovouleutikou-Elegxou?subject=&protocol=&type=&SessionPeriod=&partyId=&mpId=3412a7fa-5e0a-4404-9f47-a23707ac8d09&ministry=&datefrom=&dateto=
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ