ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Αναφορά Ανδριανού προς τον Υπουργό Εσωτερικών για την παραβατικότητα στην Ν.Τίρυνθα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:11:00 μ.μ. | |
 Μετά και την πρόσφατη συνάντησή του με κατοίκους της περιοχής, ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε σήμερα στη Βουλή Αναφορά προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Π. Κουρουμπλή και τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων κ. Ν. Παρασκευόπουλο με θέμα το υπόμνημα 873 κατοίκων της Νέας Τίρυνθας προς τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου στο οποίο αναφέρονται σοβαρά περιστατικά παραβατικότητας, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί και διαταράσσει την καθημερινότητα της περιοχής και ζητείται η ανάληψη αποτελεσματικής δράσης από τις αρχές.

Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

«Με την παρούσα Αναφορά σας κοινοποιώ συνημμένως υπόμνημα 873 κατοίκων της Νέας Τίρυνθας Αργολίδας και προς τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου όπου αναφέρονται σοβαρά περιστατικά παραβατικότητας, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί και διαταράσσει την καθημερινότητα της περιοχής και ζητείται η ανάληψη αποτελεσματικής δράσης από τις αρχές. Ανάλογο σοβαρό πρόβλημα υπάρχει στην Αγία Τριάδα και στη Νέα Κίο Αργολίδας.

Κατόπιν αυτών, σας καλώ να εξετάσετε τα αναφερόμενα στο ως άνω υπόμνημα και να φροντίσετε για την ανάληψη των προσηκουσών ενεργειών».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ