ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Ενημερωτική εκδήλωση – διαβούλευση στο Κρανίδι για το πρόγραμμα CLLD (LEADER) 2014-2020 στην Ανατολική Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:13:00 π.μ. | |

 Ο Δήμος Ερμιονίδας σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Πάρνωνα Α.Ε. διοργανώνει την Τετάρτη 14-10-2015 και ώρα 18:00 ενημερωτική εκδήλωση – διαβούλευση στην αίθουσα εκδηλώσεων Γενικού Λυκείου Κρανιδίου, με θέμα: «Σχεδιάζουμε το πρόγραμμα CLLD (LEADER) 2014-2020 στην Ανατολική Πελοπόννησο».

Στελέχη της Αναπτυξιακής Πάρνωνα Α.Ε. θα παρουσιάσουν:
1. το πρόγραμμα CLLD στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, όπως έχει διαμορφωθεί έως τώρα (στόχοι, μέτρα, δράσεις ιδιωτικού και δημόσιου χαρακτήρα, επιλέξιμες δαπάνες, κτλ),

2. την πρόταση του Τοπικού Προγράμματος που σχεδιάζεται για την Ανατολική Πελοπόννησο

Η εκδήλωση έχει στόχο την ευρεία δημοσιοποίηση του προγράμματος, την υποβολή προτάσεων, απόψεων, ιδεών καθώς και την καταγραφή του επενδυτικού ενδιαφέροντος στις περιοχές που σχεδιάζεται το νέο πρόγραμμα LEADER (CLLD 2014-2020).

Ο Δήμος μας στο πλαίσιο του προγραμματισμού της νέας προγραμματικής περιόδου και αποτελώντας μέτοχο της Αναπτυξιακής Πάρνωνα, έχει δεχθεί πρόσκληση για τη συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα «CLLD - Ανατολικής Πελοποννήσου».

Το «CLLD», από τα αρχικά του «COMMUNITY - LED LOCAL DEVELOPMENT», δηλαδή, «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων», είναι η μέθοδος σχεδιασμού και υλοποίησης αναπτυξιακών στρατηγικών βασισμένη στην προσέγγιση LEADER, η οποία θα εφαρμοστεί για την περίοδο 2014 - 2020.

Προκειμένου να προχωρήσει ο σχεδιασμός του νέου προγράμματος, ο Δήμος μας σχεδιάζει την υλοποίηση ενημερωτικής εκδήλωσης στις 14/10/2015 στο Γενικό Λύκειο Κρανιδίου και ώρα 18:00.

Η ενεργός συμμετοχή όλων των κοινωνικών εταίρων και φορέων του Δήμου μας είναι καθοριστική για τον εν λόγω προγραμματισμό.

Παρακαλούμε για τη διατύπωση των προτάσεων σας, χρησιμοποιώντας κατά περίπτωση τα πρότυπα συμπλήρωσης δημοσίων έργων και ιδιωτικών επενδύσεων.

Στην ιστοσελίδα του Δήμου Ερμιονίδας (www.ermionida.gr) θα βρείτε Ενημερωτικό Έντυπο για το πρόγραμμα CLLD 2014 – 2020 στην Ανατολική Πελοπόννησο και πρότυπα συμπλήρωσης δημόσιων έργων και ιδιωτικών επενδύσεων.

Ο Δήμαρχος
Δημήτρης Σφυρής
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ