ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας της 93χρονης στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:35:00 π.μ. | |
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση της υπόθεσης ανθρωποκτονίας της ηλικιωμένης, η οποία χθες 29.11.2015 το απόγευμα, βρέθηκε νεκρή, στην οικία της, στο Άργος.
Στο σημείο χθες μετέβη Ιατροδικαστής, καθώς και αρμόδιο συνεργείο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Αργολίδας, για την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου. Την άτυχη 93χρονη, βρήκαν οι γείτονες, δεμένη χειροπόδαρα και φιμωμένη με ύφασμα σε όλο το πρόσωπο μέχρι και τα μάτια.
Η ηλικιωμένη Σοφία Ν. ζούσε μόνη της εδώ και κάποια χρόνια που έχει πεθάνει ο άντρας της, οι γείτονες ανησύχησαν που δεν πήγε το πρωί στην εκκλησία και είδαν την πόρτα του σπιτιού της μισάνοιχτη. Την πήραν τηλέφωνο το μεσημέρι και αφού δεν απαντούσε, ένα ζευγάρι και μια ακόμα γειτόνισσα μπήκαν στο σπίτι, όπου και αντίκρισαν την αποτρόπαια εικόνα και το σπίτι άνω κάτω.
Να σημειώσουμε πως το σπίτι της ηλικιωμένης είχαν διαρρήξει και πριν 1,5 χρόνο περίπου καθώς και πριν λίγες ημέρες είχε πάει σπίτι της ένας άνδρας που με την μέθοδο, πως κάποιος συγγενής της χρωστάει λεφτά, προσπάθησε να της αποσπάσει άγνωστο χρηματικό ποσό. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ