ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Οι θέσεις της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας για τα προβλήματα των Υγειονομικών Σχηματισμών του Νομού μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:57:00 μ.μ. | |
 Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας σε σχέση με τα προβλήματα των Υγειονομικών Σχηματισμών του Νομού και τις τελευταίες εξελίξεις γύρω απ’ αυτά, εκτιμά τα ακόλουθα:
1. Είναι απαραίτητη η άμεση στήριξη των υπαρχουσών δομών ΠΦΥ (ΠΕΔΥ Άργους & Ναυπλίου , ΚΥ Κρανιδίου & Λυγουριού). Κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να καταβληθεί. Κάθε ενέργεια που να οδηγεί άμεσα η έμμεσα σε περαιτέρω αποδιάρθρωση τους , σε περαιτέρω αποστέρηση τους από το ήδη ελλείπον προσωπικό τους , πρέπει να αποτραπεί.

2. Είναι εξαιρετικά επίκαιρο και ώριμο το αίτημα για συνολικό ανασχεδιασμό της λειτουργίας του Νοσοκομείου Αργολίδας και των δύο Μονάδων του (Άργους & Ναυπλίου). Στόχος πρέπει να είναι η βέλτιστη παροχή δωρεάν, ποιοτικών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας στον λαό της Αργολίδας κι όχι η εξυπηρέτηση προσωπικών επιδιώξεων ή η ανάδειξη λαϊκιστικών και τοπικιστικών πολιτικών.

3. Είναι τουλάχιστον υποκριτικό το ενδιαφέρον των κ.κ. Ανδριανού και Μανιάτη (κι όχι μόνο) για το Νοσοκομείο Ναυπλίου! Δεν έχει ακόμα στεγνώσει το μελάνι της υπογραφής τους κάτω από τον νόμο 4238/2014, που ρήμαξε κυριολεκτικά την μονάδα ΠΦΥ Ναυπλίου με συνέπεια εκτός των άλλων την περαιτέρω επιβάρυνση του Νοσοκομείου της πόλης, του ίδιου Νοσοκομείου που τώρα «διορίζονται» σαν αυτόκλητοι «σωτήρες» του!

Ο λαός μας ευτυχώς έχει μνήμη και μάλιστα όχι επιλεκτική. Το δικαίωμα του για δωρεάν Υγεία σε ένα Δημόσιο , Καθολικό και Αναβαθμισμένο σύστημα Υγείας στην χώρα και στην Αργολίδα θα γίνει σεβαστό!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ