ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Έτοιμοι να πάρουν το αναπηρικό αμαξίδιο από την συλλογή πλαστικών καπακιών στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:37:00 π.μ. |
 Τον περασμένο Σεπτέμβριο ξεκινήσαμε μια μεγάλη προσπάθεια συλλογής πλαστικών πωμάτων με μοναδικό σκοπό την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου. Στηρίξαμε σημαντικά την δράση «Μαζεύω καπάκια – Μοιράζω χαμόγελα» που εδρεύει στην Ρόδο και είχε αναλάβει την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου για τον μικρό Γιώργο Καλογεράκο από την Κατερίνη.

Θέλοντας όμως να βοηθήσουμε ένα παιδί «ντόπιο» ψάξαμε και βρήκαμε τελικά στην πόλη μας ένα μικρό κοριτσάκι το οποίο είχε ανάγκη ένα καινούργιο καροτσάκι!

Εννοείται ότι για να καταφέρουμε να μαζέψουμε την ποσότητα που χρειαζόμασταν για την αγορά του αναπηρικού αμαξιδίου είχαμε στήριξη από πολλούς επαγγελματίες – συλλόγους και σχολεία. Τα παρακάτω καταστήματα μας στήριξαν αφού έγιναν για εμάς σημεία συλλογής:

1) Βιβλιοχαρτοπωλείο – Φωτοτυπείο (Πλαπούτα 35 όπισθεν Κτελ Ναυπλίου)

2) Περίπτερο απέναντι από άγαλμα Όθωνα

3) Super Market «Η ΠΡΟΝΟΙΑ» έναντι παλιάς Αστυνομίας

4) Το Αναπλιώτικο Μπακάλικο στην οδό Πλαπούτα 29

5) Super Market στην οδό Εφέσσου πλησίον Αγ. Αδριανού

6) «Χύμα και Τσουβαλάτα» στην Ενδεκάτη Ναυπλίου

Εκτός από τα παραπάνω καταστήματα σύλλογοι και σχολεία της περιοχής μας έσπευσαν να μας βοηθήσουν. Συγκεκριμένα θέλησε να στηρίξει την δράση μας η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου όπου κινητοποίησε τους μικρούς μαθητές ώστε να στηρίξουν την προσπάθεια μας.

Επίσης επικοινώνησε μαζί μας και ο διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Ναυπλίου ο οποίος και αυτός με την σειρά του θέλησε να στηρίξει την δράση μας έχοντας ήδη μαζέψει αρκετά καπάκια.

Ακόμα ενεργή συμμετοχή είχαν το 6ο Δημοτικό της Άριας καθώς επίσης και τα Λύκεια Ναυπλίου (1ο & 2ο) τα οποία μας έφεραν καπάκια!

Να ευχαριστήσουμε επίσης και τον λιμενάρχη Ναυπλίου, κύριο Μαρίνο για την πολύτιμη βοήθεια του.

Είμαστε σχεδόν έτοιμοι να αγοράσουμε το αναπηρικό αμαξίδιο και θέλουμε να ενημερώσουμε ότι η προσπάθεια συλλογής πλαστικών πωμάτων για αυτόν τον σκοπό σταματάει την Παρασκευή 11 Δεκεμβρόυ 2015. Το καροτσάκι θα δοθεί σε ειδική εκδήλωση λίγο πριν τα Χριστούγεννα!

Μετά τις γιορτές θα ενημερώσουμε για τον νέο μας στόχο. Εννοείται ότι η συλλογή πλαστικών πωμάτων θα συνεχιστεί!!

Σας ευχαριστούμε όλους
Γιώργος Λυσίκατος – Παναγιώτης Τούμπας
ΥΠΕΘΥΝΟΙ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ