ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Καραμπής: Απέκτησε ‘’σπίτι’’ και πάλι η Τ.Κ. Ανυφίου.. είπαν, ορίστε;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:20:00 π.μ. | | |
 Πρώτα απ’ όλα, το περιεκτικό & συνάμα λιτό κείμενο, αν μη τι άλλο δείχνει ξεκάθαρα τη τάση του δήμου Ναυπλιέων στα όσα αφορούν τη στάση του έναντι στη προστασία μα και στη χρήση της δημόσιας περιουσίας, ενώ παράλληλα, πληροφορίες θέλουν την ίδια στιγμή, να κτίζεται επιμελώς στο πρόσωπο του δήμαρχου ΑΝΤΙΤΑΙΠΕΔ προφίλ, πράγμα παράδοξο κατ’ εμέ για αυτόν, αλλά.. και για άλλους λόγους.
1. Περί προστασίας ο λόγος: Η διακίνηση της πληροφορίας, δεν είναι καθόλου έτσι, ο χώρος λειτουργούσε έως ότου τους έκοψα τη κακή εθιμοτυπική συνήθεια, αυτό άλλωστε διαφαίνεται και κατά την προανακριτική εξέταση που άσκησε η Εισαγγελία Ναύπλιου, μέσω του σχετικού φακέλου ο οποίος έλαβε αριθ. Πρωτ. 607-20/07/2015. Ο χώρος αυτός, ήταν καταπατημένος! από τον ένα εκ των δυο αγροτικών συνεταιρισμών που εδρεύουν στη περιοχή. Ένας αγροτικός συνεταιρισμός (φορέας του τόπου); σφετεριστής, ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά στην αδιαφάνεια και στη καταπάτηση κάθε έννοιας προστασίας των δικαιωμάτων των μελών του (σύνηθες ως φαινόμενο, του συνεταιριστικού κινήματος), τόσο στο λειτουργικό του κομμάτι όσο και στο χώρο ως κεκτημένο (εργοστάσιο………………….), βλέπουμε λοιπόν, ένα δήμο να επιβραβεύει και να καλύπτει επιμελώς γεγονότα, τώρα πια και επίσημα! Αυτό; σύμφωνα με τη δικογραφία, οψόμεθα...

2. Περί χρήσης ο λόγος: Ας ξεπεράσω την μη νομιμότητα και ας μείνω στο προκείμενο, πολύ ορθά αναφέρεται, ότι, ο χώρος θα στεγάσει το Τ.Σ. Ανυφίου, οι φορείς και ο πολιτιστικός να μου επιτρέψετε… αλλά έχω ενστάσεις, δεν έχουν δικαίωμα στέγασης, εισπράττουν.. ας βρουν χώρους (ας παραδειγματιστούν από τον δον Κιχώτη στο Άργος, πολιτισμός…) κατάλληλους δια τη μόνιμη στέγαση των.- Οι χώροι αυτοί, ως κοινοτικά καταστήματα, ανήκουν σε όλους! για χρήση (συμβούλιο κ.λ.π.)! μα όχι για στέγαση. Στη προκειμένη περίπτωση, παρουσιάζεται ακριβώς η τάση του δήμου Ναυπλιέων στη συνέχιση κάθε μορφής παθογένειας, τώρα και επίσημα. Δέσμευση από πλευράς μου, θα κάνω τα πάντα, προκειμένου, ο χώρος αυτός να εξυγιανθεί, το δημοτικό χρήμα να προστατευτεί και να επιστρέψει στα δημόσια ταμία, η δαπάνη να απαιτηθεί & να πληρωθεί από τους καταπατητές, μα! και από όλους, όσους, δεν συνέβαλαν* στη προστασία του όπως η κείμενη νομοθεσία ορίζει, επίσης στο προσωπικό κομμάτι θα συνεχίσω να αποζητώ μια έστω ηθική αποκατάσταση.. διότι αγαπητοί δεν είναι λίγο να είσαι πρόεδρος και να μην έχεις μπει καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας σε χώρο στον οποίο είσαι οικοδεσπότης και αυτό να οφείλεται κατά αποκλειστικότητα στη παθογένεια και στις συνεργασίες της. Εν συνεχεία των κινήσεων μου, ‘’ισοδύναμα’’, θα απαιτήσω, (με τρόπο τέτοιο, που να παρουσιάζει τον ενισχυμένο ρόλο της αντιπολίτευσης) όπως γίνει ορθή χρήση του κτιρίου, ώστε να στεγαστούν μόνο όσοι έχουν το δικαίωμα (ν3852/10 άρθρο 91), οι υπηρεσιακές μονάδες και μόνο, αυτοί δηλαδή οι οποίοι μπορούν να λειτουργήσουν στον τόπο & προς όφελος της κοινωνίας, το κοινοτικό ιατρείο**, πληρωμές μια φορά την εβδομάδα ή μια το 15μερο για λογαριασμούς** ΔΕΥΑΝ, άρδευσης κ.λ.π. εργασίες ΚΕΠ** αφού θα υπάρχει ιντερνέτ ή ότι άλλο κοινοτικό και αποκλειστικά κοινωφελές!

Παρατήρηση: στα συμφραζόμενα του κειμένου, από πλευράς του δήμου Ναυπλιέων, καλό θα ήταν, να καταναλώνουν το αληθές, διότι, ως κλειστές κοινωνίες, όλοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα. Το όνομα και το επώνυμο μου από την άλλη.. δεν αρχίζουν ούτε από Α ούτε από Τ, αντίστοιχα, ώστε να αρχίσω τις κωλοτούμπες… είπα, σε αυτό! και σε κάθε άλλο θέμα, δεν σταματώ πουθενά.

Και για να μην υπάρχουν παρερμηνείες, τον δήμαρχο Ναυπλιέων και τον δήμο δεν τους κατηγορώ για κάτι, καλά κάνουν και πράττουν τα όσα πράττουν, αφού μπορούν, όπως επίσης! δεν κυνηγώ κανέναν ποινικά και καλά έπραξε ο Εισαγγελέας και έπραξε τα όσα έπραξε. Όμως! η διαδικασία του έλεγχου, με όργανα: τους τρεις (3) κατά σειρά ΓΓ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, το Σώμα Επιθεωρητών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, ο Ελεγκτής ‘’νομιμότητας’’ (ο θεός να τη κάνει) φέρουν τεράστιες ευθύνες, σε αυτό, αλλά και σε άλλα… παραδείγματα ανομίας λ.χ. στη χρήση δημόσιων οχημάτων από αιρετούς κ.α. όπως επίσης, ένοχες ευθύνες φέρει και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, της οποίας πρώτο μέλημα της ήταν, αμέσως αφού ανέλαβε καθήκοντα, να καταργήσει.. τον θεσμό του ΓΓ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, αντικαθιστώντας τον από τον αρχαιότερο υπάλληλο, υιοθέτηση δηλαδή πλήρως.. της από 30 έτη παθογένειας, αυτής που οδήγησε τη χώρα, στο χείλος του γκρεμού.

(Ωστόσο, αξίζει εδώ να σημειωθεί, πως ψάχνω να βρω δίκαιο, σε μια Ελλάδα η οποία αγνοεί τα όργανα της π.χ. τον Λέανδρο Ρακιτζή τον Συνήγορο του Πολίτη κ.α. του οποίου πρώτου, εντολές αγνοούν με θράσος οι Ο.Τ.Α.)

*Αν και είχαν, τόσο δημόσια όσο και ειδική γνώση της υπόθεσης, ότι δηλαδή, το θέμα έχει φτάσει στον εθνικό συντονιστή της διαφθοράς <<και όχι μόνο… στο ΣΔΟΕ, στον κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, στο Υπουργείο Εσωτερικών, στον κ. Λέανδρο Ρακιτζή κ.α.>> και ο ίδιος με τη σειρά του, το έχει προωθήσει.

**Η Τ.Κ. Ανυφίου είναι αποκομμένη συγκοινωνιακά, οπότε πρέπει να βρεθούν τρόποι εξυπηρέτησης του κοινού στον τόπο διαμονής, ώστε να μειωθούν όσο το δυνατόν οι μετακινήσεις των.

Υ.γ. Όλοι όσοι έχουν απαντήσει στα σχετικά έγγραφα, κάνουν λόγο για όλα.. πλην της νομιμότητας! μέχρι και η ειδική επιτροπή, η έρευνα συνεχίζεται, οι πράξεις είναι παράτυπες. Ο αγώνας θα συνεχιστεί! με τελευταίο σταθμό, στα εκτός συνόρων όπως οι συνθήκες ορίζουν.-

Υ.γ. Μαζί τα φάγαμε.

Μ.Τ.Σ./Τ.Π. της Τ.Κ. Ανυφίου
ΚΩΝ/ΝΟΣ Π. ΚΑΡΑΜΠΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ