ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Ο Διομήδης αντιμετωπίζει την Χ.Α.Ν.Θ. στη Νέα Κίο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:34:00 μ.μ. |
Την Χ.Α.Ν.Θ. υποδέχεται αύριο Σάββατο 28 Νοεμβρίου (18.00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου ο Διομήδης, για την 9η αγωνιστική της Handball Premier. 

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Καραπάνος και Χρόνης, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Νικολίτσα. Ένα ακόμα ντέρμπυ στο πρόγραμμα των Λύκων, καθώς η Χ.Α.Ν.Θ. είναι πολύ ανταγωνιστική, επικίνδυνη και ικανή να κάνει την ανατροπή σε εκτός έδρας παιχνίδι, γεγονός που γνωρίζουν πολύ καλά οι παίκτες και οι προπονητές μας και έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτόν τον αγώνα.

Ο προπονητής Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε για τον αυριανό αγώνα: «Η ΧΑΝΘ έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά της ομάδας που μπορεί να φτάσει στην έκπληξη. Πριν 3 αγωνιστικές έκανε ένα τεράστιο διπλό μέσα στην έδρα της ΑΕΚ. Η νίκη στις Συκιές μας έδωσε περισσότερη αυτοπεποίθηση, αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν υπάρχει παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα που να μην έχει υψηλό δείκτη επικινδυνότητας. Ήταν μια εβδομάδα με ιώσεις για εμάς, αλλά τα παιδιά έδειξαν επαγγελματισμό και σε συνεργασία με τον εξαιρετικό μας παθολόγο και μέλος της διοίκησης , Σπύρο Κόκκινο, καταφέραμε να τις ξεπεράσουμε γρήγορα . Η ομάδα είναι νεανική και χρειάζεται υποστήριξη από όλους. Τα στοιχήματα κάθε χρόνο είναι όλο και πιο δύσκολα για την ομάδα αλλά, με τους φιλάθλους και φίλους μας, τη διοίκηση, και τους τοπικούς άρχοντες κοντά, η πρόκληση μοιάζει να είναι υπόθεση όλων».

Ο πίβοτ  Θοδωρής Μεγαλοοικονόμου τόνισε: «Θα είναι ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι, καθώς η ΧΑΝΘ έχει όραμα και φιλοδοξίες φέτος στην Handball Premier. Εμείς πρέπει να κάνουμε ανάλογη εμφάνιση όπως αυτή στις Συκιές με τον Φοίβο και να είμαστε 100% επικεντρωμένοι στο παιχνίδι, με συγκέντρωση και πειθαρχία. Με νίκη μας, φτάνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας και βεβαίως παίρνουμε σημαντικό ψυχολογικό πλεονέκτημα ενόψει του εκτός έδρας ντέρμπυ με τον Φίλιππο το άλλο Σάββατο. Προς το παρόν όμως προέχει ο αυριανός αγώνας και πρέπει να τον κερδίσουμε».
Ο διεθνής πίβοτ Αδάμ Παπαδόπουλος είπε: «Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι στο οποίο η συγκέντρωση και η υπομονή θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο. Η ΧΑΝΘ είναι μια επικίνδυνη ομάδα και έχει δείξει ένα καλό ανταγωνιστικό πρόσωπο, το οποίο πρέπει να σεβαστούμε. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο το θέλουμε πολύ και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό. Περιμένουμε με ανυπομονησία να έρθει η αυριανή ημέρα για να δώσουμε ένα μεγάλο αγώνα».
Στον αυριανό αγώνα θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς του Διομήδη, με έναν μεγάλο τυχερό να κερδίζει την τηλεόραση F&U 40'' Led FULL HD. Λαχνούς μπορείτε να βρείτε και στην είσοδο του γηπέδου, πριν τον αγώνα και μέχρι το ημίχρονο, οπότε και θα γίνει η κλήρωση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ