ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Εντυπωσιασμένη από το Ναύπλιο η Σταματίνα Τσιμτσιλή (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:08:00 μ.μ. |
 «Η χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Δήμο Ναυπλίου κύλησε υπέροχα! Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία» έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βράδυ του Σαββάτου 12 Δεκεμβρίου.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρουσίασε στο Ναύπλιο την εκδηλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου φιλοξενούμενη του Δήμου Ναυπλιέων με μουσικό πρόγραμμα χορωδιών σε γιορτινές μελωδίες, φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα και γεύτηκε τις όμορφες εικόνες με άρωμα Χριστουγέννων! 
Η Σταματίνα το βράδυ του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία Συντάγματος του Ναυπλίου ηταν η κεντρική παρουσιάστρια των εκδηλώσεων που ξεκίνησαν στο Ναύπλιο εν όψη των Χριστουγέννων, ενώ το σύνθημα για την φωταγώγηση του δέντρου και την έναρξη των εκδηλώσεων, έδωσε ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο που πλημμύρισε την ιστορική πλατεία και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές.
Η παρουσιάστρια μοιράστηκε τις εορταστικές στιγμές που έζησε στην Αργολική πρωτεύουσα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με όποιον της το ζητούσε αλλά και να τραγουδήσει τα κάλαντα με τα μικρά παιδιά. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ