ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Με νίκες για τον Γ.Σ.Α ξεκίνησε το 2016

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:11:00 μ.μ. | |
 Με νίκες για τον Γ.Σ.Α ξεκίνησε το 2016 καθώς η ομάδα Volley Ανδρών & Γυναικών κέρδισε τις αντίπαλες ομάδες με σκορ 3-0 έκαστη, στην 7η αγωνιστική του περιφερειακού πρωταθλήματος Πελοποννήσου !!

Η ομάδα “Γ.Σ.Α. Volley Ανδρών” αγωνίστηκε το Σάββατο 9-1-2016 στο ΔΑΚ Άργους απέναντι στην “Άρατος 1893”, όπου και κέρδισε με σκορ 3-0! Η ομάδα των ανδρών του Γ.Σ.Α. ήταν φανερά ανανεωμένη με στόχο και σχέδιο επί του τερέν, που κάθε φορά έπαιρνε άλλη μορφή ανάλογα με τις παρατηρήσεις και την καθοδήγηση του τεχνικού της ομάδας μας Γ. Κατσαρού. Η αρχή όπως λένε είναι το ήμισυ του παντός ….έχουμε ακόμη 7 αγωνιστικές για να αποδειχθεί!

Το επόμενο Σάββατο 16/1/2016 στις 15:00 ο “ΓΣΑ Volley Ανδρών” θα αγωνιστεί στο ΔΑΚ Άργους με την “ΑΓΣ ΑΠΙΣ”, ένα παιχνίδι ιδιαίτερα σημαντικό καθότι ο “ΓΣΑ” βρίσκεται στην 4η θέση , μία θέση κάτω από την “ΑΓΣ ΑΠΙΣ” οπότε θα χρειαστεί την βοήθειά σας για να κατακτήσει άλλη μία νίκη!
Η ομάδα “Γ.Σ.Α. Volley Γυναικών” την Κυριακή 10-1-2016 αντιμετώπισε στην έδρα της την “ΦΟΝ Ομόνοια” , ο αγώνας έληξε με σκορ 3-0 με τις γυναίκες του Γ.Σ.Α να αποδεικνύουν πως οι διακοπές Χριστουγέννων δεν τις επηρέασαν στο ελάχιστο, σε άριστη φόρμα και με ψυχολογία νικητών έδωσαν έναν καταπληκτικό αγώνα που από το πρώτο σετ έδειξε το νικητή. Η τεχνικός της ομάδας μας βέβαια Έφη Ψυχογιού κρατά τα πνεύματα σε χαμηλούς τόνους άλλα σε υψηλή αγωνιστική διάθεση και φόρμα καθώς στην επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την “Παναχαική ΓΕ” την οποία πρέπει να νικήσει για να φτάσει στην 2η θέση της γενικής κατάταξης!

Βαθμολογία (Γ.Σ.Άργους Γυναικών – ΦΟΝ Ομόνοια) : 1ο σετ: 25-7, 2ο σετ: 25-16, 3ο σετ: 25-20
Σύνθεση Γ.Σ.Α(Έφη Ψυχογιού):ΜΠΙΣΚΟΥ, ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗ (Λ), ΡΟΥΣΣΟΥ, ΜΑΥΡΑ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, ΧΙΟΝΗ, ΚΟΤΙΤΣΑ, ΚΑΛΗ, ΓΡΙΒΑ, ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΕΤΣΕΛΗ ΜΟΥΣΤΑΪΡΑ, ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ (Λ), ΚΟΥΓΙΑ.

Συνεχίζουμε λοιπόν στην 8η αγωνιστική την Κυριακή 17-1-2016 και ώρα 16:00 στο ΔΑΚ Άργους για να στηρίξουμε τα κορίτσια μας στην ανάβαση προς την κορυφή, ξεπερνώντας το επόμενο εμπόδιο που δεν είναι άλλο παρά η ομάδα της “Παναχαικής ΓΕ” που μας περιμένει στο επόμενο σκαλοπάτι.
Συγχαρητήρια στους αθλητές μας και καλή συνέχεια με ανοδική πορεία στο Πρωτάθλημα!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ