ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Απάντηση Καχριμάνη σε Γραμματικόπουλο: Απευθείας ανάθεση αυτοβιογραφίας - Τι κρύβει η σιωπή;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:16:00 μ.μ. | |
 Δεν θα συνεχίσω αυτό το γαϊτανάκι γιατί όπως φαίνεται δεν έχει σκοπό ο κος Γραμματικόπουλος να μιλήσει ο ίδιος για το παρελθόν του στα δημοτικά πράγματα. Κρύβεται πίσω από ιστοσελίδες και εγκαλεί τον δήμαρχο να μην κρύβεται.

Προσπαθεί να παραμείνει στην επικαιρότητα κατηγορώντας τον Δήμαρχο και όλους μας ως αντιστάθμισμα της απουσίας προτάσεων και ουσιαστικού διαλόγου.

Κατ’ αρχήν δείχνει αλαζονεία και ασέβεια στον θεσμό του αντιδημάρχου . Εγώ με ονοματεπώνυμο και ιδιότητα έθεσα κάποια ερωτήματα που μου δημιουργήθηκαν και η ιστοσελίδα άρχισε να κάνει προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμούς . Όταν δεν σέβεσαι έναν θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης τότε δεν σέβεσαι την ίδια την αυτοδιοίκηση τότε σίγουρα δεν είσαι ‘’Νέα Ελπίδα’’. Είσαι κάτι παλιό και ξεπερασμένο .

Γιατί κρύβεστε Κε Γραμματικόπουλε.

Δεν νομίζω ότι παίζει και ιδιαίτερο ρόλο αν μπήκατε στην πολιτική σκηνή το 1998 ή το 2000. Συγχωρήστε μου αυτό το τρομερό λάθος. Όλη η ουσία στα ερωτήματα εκεί κρυβόταν. Σοβαρευτείτε και απαντήστε μας. Πώς προσληφθήκατε στην ΔΕΥΑΝ ; Με ποιες διαδικασίες ;

Γίνατε ξαφνικά τιμητής της διαφάνειας αλλά στον καθρέπτη εξακολουθούμε να μην κοιτάμε.

Σπαταλάει η ιστοσελίδα σας μια παράγραφο να απαντήσει ότι το 2006-2010 δεν ήσασταν στην πολιτική σκηνή και για το διάστημα που τελούσατε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου , περίοδο στην οποία πάρθηκε η απόφαση για την χωροθέτηση της Καραθώνας ως χωματερής , για την στάση σας τότε, ούτε λέξη.

Προσοχή δεν γράφω έμμισθος γιατί αυτά είναι λαϊκισμοί που την πατέντα και την ικανότητα αυτή την έχουν άλλοι.

Φυσικά καμία κουβέντα για τα χρόνια που ήσασταν αντιδήμαρχος ή δημοτικός σύμβουλος ποια ήταν η θέση σας για την χωροθέτηση της μαρίνας. Καμία κουβέντα καμία αντίρρηση . Τώρα σας έπιασε ο πόνος που έχουν βγει τα ΦΕΚ που το έργο διανύει τα τελευταία του βήματα προς την δημοπράτηση να αρχίσετε την γκρίνια. Η απουσία λόγου και προτάσεων καλύπτεται από την γκρίνια και τις κατηγορίες. Τι να πρωτοθυμηθώ ,το masterplan που αν και στο γνωστικό σας αντικείμενο ελαφρά την καρδία βγήκατε και κατηγορήσατε τους μηχανικούς για φτωχή και χωρίς όραμα παρουσίαση. Επειδή δεν υπήρχαν δεντράκια και καραβάκια στην μακέτα. Την ώρα της παρουσίασης όμως και αφού σας έδωσαν απάντηση για το τι είναι το masterplan, ποια η χρήση του και τι περιλαμβάνει δεν είπατε τίποτα , κανένας αντίλογος .Αλλά την επομένη καθαρά λαϊκίστικα μέσω του τύπου αρχίσατε να κατηγορείτε πάλι κατά την προσφιλή σας συνήθεια.

Μας κατηγορούσατε για ανικανότητα και απώλεια δυο εκατομμυρίων ευρώ για το έργο της αποχέτευσης Δρεπάνου. Μου επιτεθήκατε τότε προσωπικά χαρακτηρίζοντας το έργο ‘όνειρο θερινής νυκτός’ . Σήμερα που ολοκληρώνεται μήπως να ακούσουμε και καμία συγνώμη. Όχι, έφτανε η λάσπη στον ανεμιστήρα τότε όπως και τώρα.

Φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερη αξία το τι δεν κάνατε όταν δεν συμμετείχατε στα κοινά πάρα τα όσα έχετε πράξει κατά την παρουσία σας σ αυτά. Είναι αυτό που λέμε έχετε λάμψει δια της απουσίας σας. Και ναι δεν ήσασταν δήμαρχος όλα αυτά τα χρονιά. Δήμαρχος είναι ο Κωστούρος .

Να μην ξεχάσω και τις απευθείας αναθέσεις. Αυτό είναι το δυνατό σας σημείο. Όλη η αντιπολιτευτική σας τακτική στηρίζετε σ αυτό. Οι σύμβουλοι σας είναι στην οικονομική επιτροπή και βλέπουν ότι και για τα πιο μικρά έργα στα όρια της απευθείας ανάθεσης ζητάμε και έρχονται προσφορές. Και πόσες φορές δεν ακυρώσαμε δημοπρασία λόγο χαμηλής έκπτωσης. Και για να ξεκαθαρίσουμε κάτι και ο κόσμος να μαθαίνει. Δεν είναι κατά συνθήκη εις βάρους του Δήμου οι απευθείας αναθέσεις , και εσείς με τόσα χρόνια εμπειρίας στην αυτοδιοίκηση και από όλα σχεδόν τα πόστα θα επέτρεπε να το ξέρετε. Εγώ δεν θα φοβόμουν να υπογράψω μια απευθείας ανάθεση γιατί δεν έχω δεύτερες σκέψεις στο μυαλό μου και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το συμφέρον του Δήμου και των Δημοτών. Παρ όλα αυτά για κάθε προμήθεια του Δήμου η υπηρεσία ζητάει και παίρνει προσφορές για να εξασφαλίσει την καλύτερη τιμή. Ακόμη περισσότερο σε κάθε πρωτόγεννες αίτημα και πριν την απευθείας ανάθεση (όπως λέτε) το αίτημα ανεβαίνει στο διαύγεια παίρνει δημοσιότητα ώστε κάθε ένας που ενδιαφέρεται να μας στείλει την προσφορά του. Αλλά είπαμε λάσπη στον ανεμιστήρα και ότι μείνει.

Υ.Γ. Επειδή πιθανόν να αργήσετε να γράψετε την αυτοβιογραφία σας μπορούμε αν θέλετε να την αναθέσουμε απευθείας σε κάποιον .

ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ