ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Ανδριανός στη Βουλή: Απαράδεκτος ο κυβερνητικός παραλληλισμός των τρακτέρ με τανκς - Δεν βοηθά στο διάλογο να ανακαλέσουν (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:25:00 μ.μ. | |
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός, στο πλαίσιο της συνεδρίασης Διαρκούς Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου αναφέρθηκε στον παραλληλισμό εκ μέρους της Κυβέρνησης των αγροτικών τρακτέρ με τανκς. Ο κ. Ανδριανός μεταξύ άλλων υπογράμμισε τα εξής:

“Δεν μπορείτε, κύριοι, να θέλετε διάλογο και να υπάρχει Γενικός Γραμματέας να παραλληλίζει τα τρακτέρ με τα τανκς. Διότι, ο νυν Πρωθυπουργός, όταν πήγε στα μπλόκα πριν από κάποια χρόνια, τότε ανέβηκε σε τανκ και όχι σε τρακτέρ. Τέτοιες δηλώσεις δεν βοηθούν. Εμείς θέλουμε το διάλογο και πρέπει να τον βοηθήσει και η Κυβέρνηση. Ο Γενικός Γραμματέας καλό λοιπόν είναι να ανακαλέσει για να βοηθήσει το διάλογο για τα προβλήματα των αγροτών. Είναι πολύ πιο σοβαρό το θέμα των αγροτών από το θέμα της ημερησίας διάταξης, χωρίς να θέλω να το υποτιμήσω. Αφού, λοιπόν, ξεκινήσατε αυτή τη διαδικασία πρέπει να ακούσετε τους Βουλευτές που ζητούν το λόγο. Αν λοιπόν θέλετε το διάλογο, αυτό εξαρτάται περισσότερο από την Κυβέρνηση και όχι από την Αξιωματική Αντιπολίτευση. Η Αξιωματική Αντιπολίτευση έχει αποδείξει την δημοκρατική της ευαισθησία και στο διάλογο. Ο Γενικός Γραμματέας να πάρει πίσω αυτές τις δηλώσεις για να βοηθήσει.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ