ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Χρήστος Ζέρβας: Η ώρα που τα λόγια γίνονται έργα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:07:00 μ.μ. |
 Στις 17 Φεβρουαρίου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης, υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του έργου «Αποκατάσταση ζημιών στο Βασικό Δίκτυο και στα Δίκτυα Ύδρευσης που προκλήθηκαν από έντονα καιρικά φαινόμενα – Υποέργο: Αποκαταστάσεις φθορών οδού Αραχναίο – Αγγελόκαστρο». 

Από τη μεριά μου, ως ένας ενεργός πολίτης, υπεύθυνος πολίτης, που είναι ενημερωμένος, ξέρει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του, εκφράζει την άποψή του και συμμετέχει ενεργά στην κοινωνία, που διεκδικεί τα δικαιώματά του στο δημόσιο χώρο και ενεργεί προωθεί την ενεργό συμμετοχή του στην κοινωνία σε τοπικό επίπεδο, οφείλω ένα ευχαριστώ στον Περιφερειάρχη κ. Τατούλη, στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χειβιδόπουλο, στον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Σιδέρη και κυρίως στο Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Κωστούρο για την υπογραφή της σύμβασης. 

Με τις συντονισμένες ενέργειες όλων μας (συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου της Τ.Κ. Αραχναίου, κ. Τόσκα), το προηγούμενο διάστημα, καταφέραμε να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου όλων των κατοίκων της περιοχής. Σύμβαση ενός έργου που περιμέναμε καιρό. Ένα έργο ζωτικής σημασίας για όλους τους κατοίκους της περιοχής. Η οδική ασφάλεια αποτελεί θέμα μείζονος σημασίας καθώς οι επιπτώσεις της είναι εμφανείς τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου. 

Σε μία δύσκολη περίοδο για τη χώρα και την τοπική αυτοδιοίκηση, όπου ολόκληρη η οικονομία περικόπτεται, εσείς το καταφέρατε! Συνεχίστε να παρεμβαίνετε άμεσα όπου υπάρχει ανάγκη, όλοι μαζί με συνεργασία! 

Με εκτίμηση και ευχαριστίες προς όλους, Ζέρβας Χρήστος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ