ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 3ος Μαραθώνιος Ναυπλίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:01:00 μ.μ. |
 Με περισσότερες από 6.000 συμμετοχές, μεταξύ των οποίων και ορισμένοι από τους σημαντικότερους Έλληνες δρομείς μεγάλων αποστάσεων, πραγματοποιήθηκε ο 3ος Μαραθώνιος Δρόμος Ναυπλίου και οι υπόλοιποι δρόμοι αντοχής, που αποτελούν τη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Αργολίδας.

Εκτός από τον Μαραθώνιο και τον Ημιμαραθώνιο δρόμο έγινε και τα αγωνίσματα των 5 και των 2,5 χιλιομέτρων ενώ έγινε και νωρίτερα πραγματοποιήθηκε και η συμμετοχική ποδηλατοδρομία.
Η μεγάλη αυτή αθλητική γιορτή, ήταν υπό την αιγίδα του υπουργείου Αθλητισμού του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Ναυπλιέων.
Την εκκίνηση του Μαραθωνίου έκαναν απο κοινου ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος και ο Δημαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης ενώ των 5χιλ και των 2,5 χιλ ο Δημαρχος Μαραθώνα  Η.Ψινάκης με τους βουλευτές του νομού Γ.Γκιόλα και Γ.Ανδριανό αλλά και τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τ.Χειβιδόπουλο, τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Β.Σιδέρη κά.
Στο αγώνισμα των 5 χιλιομέτρων έτρεξε και ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ενώ στο αγώνισμα των 2,5 χιλιομέτρων συμμετείχε και οι αντιδήμαρχοι Μπουζαλάς και Καχριμάνης συνοδεύοντας τα παιδιά τους.
Στο τέλος των αγωνισμάτων έγινε και η απονομή των βραβείων στους νικητές των αγωνισμάτων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ