ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Απάντηση Αποστόλου σε Ανδριανό για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από τον Ανάβαλο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:43:00 μ.μ. | |
 Στην 2444/19-1-2016 Ερώτηση που είχε καταθέσει ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός με θέμα το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από τον Ανάβαλο σε Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Μοναστηράκι, Φίχτια, Χώνικα, Αεροδρόμιο, Ελληνικό και Δήμο Μιδέας ν. Αργολίδας απάντησε γραπτώς ο αρμόδιος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Β. Αποστόλου.

Το κείμενο της απάντησης του Υπουργού αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:
“Όσον αφορά στο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου με τίτλο 'Μεταφορά και Διανομή Νερού Άρδευσης από Δίκτυα Αναβάλου σε Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Μοναστηράκι, Φίχτια, Χώνικα, Αεροδρόμιο, Ελληνικό και Δήμο Μιδέας ν. Αργολίδας', σημειώνεται ότι έχει υπογραφεί η αριθμ. 1998/5-5-2014 Απόφαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την έγκριση της ανωτέρω μελέτης, έχει γίνει η έγκριση των τευχών δημοπράτησης (5715/οικ. 29-12-2014) και το έργο δεν έχει δημοπρατηθεί ακόμη. Το Υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης και Τροφίμων (αρμόδια η Διεύθυνση Τεχνικών Μελετών, Κατασκευών και Τοπογραφικής) θα συνεχίσει τη Διαδικασία αφού γίνει το νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ