ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Ανδρέας Σαρρής: Θα παλέψω με το "μαύρο" κατεστημένο - Δεν θα τους απαλλάξω από τη παρουσία μου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:15:00 μ.μ. |
 Με αφορμή ένα μήνυμα ενός νέου διαδικτυακού μου φίλου που μου έγραφε τα εξής : Φίλε ήμουν πρόεδρος ΟΝΝΕΔ 10 χρόνια(τα δύσκολα χρόνια) μέχρι 1994 αυτά είδα και τους σιχάθηκα μπράβο είσαι παλικάρι!!
Με θέληση πίστη αλλά και ακόμη πιο μεγάλη δύναμη και αυτοπεποίθηση από τα μηνύματα διαδικτυακά και μη που έλαβα μετά χθεσινή μου δήλωση έχω να πω ότι πρέπει κάποτε να αποχωρήσουν οι φθαρμένοι πολιτικάντηδες, συμφεροντολόγοι του νεποτισμού και κομματάρχες τύπου Γκόρτσου από την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας . Δεν καταλαβαίνουν πως ότι ήταν να δώσουν (εάν είχαν κάτι πέρα από την επιβίωση και την εξυπηρέτηση των δικών τους ατομικών επιδιώξεων) το έδωσαν και οδήγησαν το κόμμα στην απόλυτη γήρανση και κατάρρευση . 

 Το ενδιαφέρον και η συμμετοχή στα κοινά είναι κορυφαίες υποχρεώσεις για όλους τους πολίτες. Η εκλογή σε οποιαδήποτε θέση πολιτικής ευθύνης είναι προαιρετική. Επιλογή μου είναι να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές των νέων αιρετών διοικήσεων της Νέας Δημοκρατίας γιατί νέοι άνθρωποι πρέπει να εισέλθουν, να δοκιμαστούν, να ανανεώσουν αυτή τη γερασμένη παράταξη. Ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε ελπίδα σε όλους μας για ουσιαστική ανασυγκρότηση και συμμετοχή των νέων στην παράταξη.

Νέα ελπίδα που κάποιοι.. γνωστοί αγκιστρωμένοι και εξαρτημένοι στους τίτλους, επιζητούν να την ανατρέψουν και πάλι να είναι ακριβώς οι ίδιοι που θα νέμονται την εξουσία, πάλι να επικρατήσει ένα φθαρμένο παλαιοκομματικό σύστημα, αυτό που οδήγησε την Νέα Δημοκρατία να χάσει, πάλι να μην αφήσουν περιθώριο να ασχοληθούν οι νέοι άνθρωποι με όρεξη . Φερέφωνο δεν υπήρξα ποτέ, ούτε θα γίνω κανενός πολιτικού " μπαμπά".

Κάνω μία προσπάθεια τίμια, είμαι από μικρό παιδί χρόνια γνήσιος Αγωνιστής της Νέας Δημοκρατίας, με ξέρετε και σας ξέρω.

Θα παλέψω με το "μαύρο" κατεστημένο. Δεν θα τους απαλλάξω λοιπόν από τη παρουσία μου.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝ. ΣΑΡΡΗΣ
Υποψήφιος Πρόεδρος
ΔΗΜ.Τ.Ο ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ