ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Ημέρα καριέρας στο εκπαιδευτήριο του ΙΕΚ Πελ/σου ( Τουριστικής Σχολής Άργους)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:11:00 π.μ. |
Την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο εκπαιδευτήριο της Τουριστικής Σχολής ΙΕΚ Πελ/σου στο Αργος «Ημέρα Καριέρας» με συμμετοχή των συνεργαζόμενων με την Τουριστική Σχολή τουριστικών επιχειρήσεων εποπτείας Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με τον Δ/ντη του ΙΕΚ Κων/νο Καχριμάνη παρευρέθηκαν στην εκδήλωση εκπρόσωποι διευθυντές και ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών αλυσίδων εθνικής και τοπικής εμβέλειας και συγκεκριμένα:

AKS HOTELS, POSEIDONION HOTEL, ALDEMAR, COSTA NAVARINO, AMALIA HOTELS, CRECOTEL , KISNTERNA, HYDRA BEACH BARCELO, NAFPLIA PALACE, KYPRIOTIS HOTELS, HANDRIS HOTELS, TSAMIS ZANTE, KOSTIRIS HOTELS.

Κατά την εκδήλωση βραβεύτηκαν οι αριστεύσαντες καταρτιζόμενοι –νες του ΙΕΚ Πελ/σου από του εκπροσώπους των επιχειρήσεων και απονεμήθηκαν πτυχία αποφοίτων της ΕΠΑΣ Πελ/σου από τους καθηγητές και Δ/ντή του ΙΕΚ.

Οι συμμετέχοντες κατατιζόμενοι – νες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να επικοινωνήσουν με τους μελλοντικούς συνεργάτες και εργοδότες ξενοδόχους και Δ/ντες αναπτύσσοντας θέματα πρακτικής άσκησης αλλά και επαγγελματικής μεταξύ τους συνεργασίας. Οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες και Δ/ντές συνεχάρησαν την Διεύθυνση του ΙΕΚ για την άψογη οργάνωση και παρουσίαση της εκδήλωσης και υπογράμμισαν την συνεχή και σταθερή συνεργασία αλλά και προτίμησή τους προς τους καταρτιζόμενους αποφοίτους της δημόσιας Τουριστικής σχολής ΙΕΚ Πελ/σου εξαιτίας της άριστης και επαρκέστατης εκπαιδευτικής διαδικασίας που αναπτύσσεται στο εκπαιδευτήριο του ΙΕΚ Πελ/σου με τους κατάλληλους διδακτικούς χώρους θεωρητικής κυρίως δε εργαστηριακής πρακτικής και εξάσκησης εντός του σχολείου.

Οι δράσεις ανάλογης εκδήλωσης θα συνεχιστούν στο ΙΕΚ Πελ/σου σύμφωνα με τον Διευθυντή του ΙΕΚ με επισκέψεις των καταρτιζόμενων στις παραπάνω επιχειρήσεις.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ