ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Θεματικές κρουαζιέρες και στο Ναύπλιο με ερμηνευτές όπερας, μπαλέτο και μαγειρική τέχνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:15:00 μ.μ. | |
 Οι ερμηνευτές της ιταλικής Accademia Teatro alla Scala, μίας από τις καλύτερες ακαδημίες τεχνών του θεάματος στον κόσμο, θα διασκεδάσουν τους επιβάτες κρουαζιέρων που θα δέσουν και σε ελληνικά λιμάνια.
Θεματικές κρουαζιέρες με ποικιλία εκδηλώσεων, από παραστάσεις μπαλέτου μέχρι μαγειρική τέχνη, που θα συνδυάζουν πολιτισμό και ταξιδιωτική εμπειρία, λανσάρει φέτος η εταιρία Silversea.

Ανάμεσα στους προορισμούς των θεματικών αυτών κρουαζιέρων περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, και αρκετά ελληνικά λιμάνια.

Οι ειδικές κρουαζιέρες, οι οποίες ανήκουν στη συλλογή «Exclusively Yours — Enriched Voyages», θα περιλαμβάνουν συμπληρωματικό πρόγραμμα διασκέδασης εν πλω, δραστηριότητες καθώς και συμπληρωματικές εκδρομές στην ξηρά σε επιλεγμένα προγράμματα κρουαζιέρας. Έτσι, όσον αφορά την Ελλάδα, η ιταλική Accademia Teatro alla Scala, μία από τις καλύτερες ακαδημίες τεχνών του θεάματος στον κόσμο, με διεθνώς αναγνωρισμένους ερμηνευτές, θα διασκεδάσουν τους επιβάτες κρουαζιέρας που θα δέσει και σε ελληνικά λιμάνια.

Πρόκειται για τις εξής κρουαζιέρες με το Silver Spirit,- VOYAGE 5624 | 22 – 21 Αυγούστου, Βενετία-Αθήνα, προσεγγίσεις σε Koper, Hvar, Kotor, Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Ναύπλιο, Κρήτη και Σαντορίνη. - VOYAGE 5630 | 10 – 19 Οκτωβρίου, Αθήνα-Βενετία, προσεγγίσεις σε Σαντορίνη, Ρόδο, Κρήτη, Κατάκολο (Ολυμπία), Αργοστόλι (Κεφαλονιά), Κέρκυρα και Ντουμπρόβνικ.

Η Ακαδημία θεάτρου του Μιλάνου ανεβάζει παραστάσεις με ταλαντούχους τραγουδιστές, χορευτές και μουσικούς από κάθε γωνιά του κόσμου. Οι σολίστες από την Ακαδημία της Λυρικής Όπερας και συνοδευτικός πιανίστας θα ερμηνεύσουν τα πιο όμορφα λιμπρέτο της όπερας, εν πλω.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ