ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Το Σάββατο 14 Μαΐου η 12η γιορτή της αγκινάρας στα Ίρια Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:00:00 μ.μ. | |
Για δωδέκατη χρονιά διοργανώνεται, από τον Δήμο Ναυπλιέων σε συνεργασία με το πολιτιστικό κέντρο Ιρίων, η ετήσια γιορτή της αγκινάρας το Σάββατο 14 Μάιου 2016 στις 8.00 το βράδυ. Μια γιορτή που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τον πλούτο των τοπικών προϊόντων και τη φιλόξενη διάθεση που διακρίνει τους κατοίκους των Ιρίων.


Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν και φέτος στην πλατεία των Ιρίων, στις 8.00 το βράδυ του Σαββάτου, εκτός από τις δράσεις προβολής της αγκινάρας, περιλαμβάνουν και ένα πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από την χορωδία του επιμορφωτικού συλλόγου Αγίας Τριάδας υπό την διεύθυνση της αρχιμουσικού Θεολένας Πίκη και των χορευτικών συγκροτημάτων του πολιτιστικού κέντρου Ιρίων και του μορφωτικού συλλόγου Νέου Ροεινού.

Όμως, αυτό που κερδίζει τις εντυπώσεις κάθε χρόνο είναι η ίδια η αγκινάρα και οι πολλές δυνατότητες της στην κουζίνα. Οι γυναίκες της περιοχής βάζουν τα δυνατά τους και καταφέρνουν να εντυπωσιάσουν ντόπιους και επισκέπτες δημιουργώντας παραδοσιακές και πρωτότυπες συνταγές με βάση τις αγκινάρες, τις οποίες προσφέρουν στους συμμετέχοντες στην γιορτή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ