ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Δύο κρουαζιερόπλοια σήμερα στο Ναύπλιο με 1424 επιβάτες (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:41:00 π.μ. | |
 Αρόδο έξω από το λιμάνι του Ναυπλίου βρίσκονται σήμερα δύο κρουαζιερόπλοια, το πλοίο Nefeli της Celestyal Cruises και το Costa neoclassica της Holland America Lines.

Με 350 επιβάτες, Τούρκους και Γερμανούς το Νεφέλη ξεκίνησε από τον Τσεσμέ και η Χίος ήταν το πρώτο λιμάνι της κρουαζιέρας του πριν το Ναύπλιο. Να υπενθυμίσουμε ότι το Nefeli, πρώην Gemini, εισήχθη φέτος στα δρομολόγια από την εταιρεία Celestyal Cruises, η οποία το παρέλαβε έπειτα από ευρείας κλίμακας ανακαίνιση.
Το πλοίο είναι χωρητικότητας 1.074 επιβατών και κατασκευάστηκε το 1992 από την Union Naval de Levante SA στη Βαλένθια. Διαθέτει 277 εξωτερικές και 123 εσωτερικές καμπίνες εκ των οποίων οι 12 είναι σουίτες και οι 31 μικρές σουίτες.
Στο Costa neoclassica επιβαίνουν 1.174 επιβάτες με πλήρωμα 574 ατόμων. Το σκάφος έφτασε στο Ναύπλιο το πρωί στις 8:30, προερχόμενο από τη Καλαμάτα ενώ απέπλευσε από την Νάπολη της Ιταλίας.
Οι επισκέπτες, κυρίως Γάλλοι, Ιταλοί και Γερμανοί, που αποβιβάσθηκαν από το Costa Neoclassica, περιηγήθηκαν τα αξιοθέατα στην πόλη, είτε με τα πόδια, είτε με το ανοιχτό λεωφορείο, είτε με ταξί. Επίσης  τουριστικά λεωφορεία μετέφεραν τους επισκέπτες σε Μυκήνες και Επίδαυρο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ