ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Κρίσεις πανικού και λιποθυμικά επεισόδια μαθητών στις Πανελλήνιες εξετάσεις στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:08:00 μ.μ. | |
 Παρά το γεγονός ότι ως προς την διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων όλα κυλούν ομαλά στην Αργολίδα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, σήμερα σημειώθηκαν τέσσερις περιπτώσεις λιποθυμικών επεισοδίων υποψήφιων μαθητών στα δύο λύκεια του Ναυπλίου, ενώ παρομοια περιστατικά σημειώθηκαν και σε άλλα σχολεία της Αργολίδας.

Μετά την ανακοίνωση των θεμάτων στις αίθουσες των σχολείων, μαθητές παρουσίασαν λιποθυμικές τάσεις λόγω πανικού και άγχους!

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο τουλάχιστον από τους μαθητές στο Ναύπλιο χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο από το ΕΚΑΒ όπου τους έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και συστάσεις από τους γιατρούς και αποχώρησαν ενώ οι άλλοι δύο συνήλθαν μετά τις  φροντίδες των εκπαιδευτικών των σχολείων.

Μαζικές κρίσεις πανικού και λιποθυμίες στις πανελλαδικές εξετάσεις σε όλη την Ελλάδα

Το ΕΚΑΒ σε όλη την Ελλάδα έχει δεχθεί πάρα πολλές κλήσεις για υποψηφίους οι οποίοι δεν αισθάνονται καλά και σπεύδουν οι καθηγητές τους να ειδοποιήσουν το ΕΚΑΒ προκειμένου τα παιδιά να μεταφερθούν εν συνεχεία στα κατά τόπους εφημερεύοντα νοσοκομεία.

«Μόλις ακούμε «σχολείο» καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για υποψήφιο και σπεύδουν τα ασθενοφόρα προκειμένου να μεταφέρουν τα παιδιά» λένε οι υπεύθυνοι του τηλεφωνικού Κέντρου του ΕΚΑΒ.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων πρόκειται για κρίσεις πανικού και η συμπτωματολογία που εκδηλώνεται ανησυχεί τους καθηγητές οι οποίοι σπεύδουν να καλέσουν σε βοήθεια, ενώ σημειώθηκαν και ορισμένα λιποθυμικά επεισόδια.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ