ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για τη Γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας 2016 στο Δήμο Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:19:00 μ.μ. | |
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για την Γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας 2016 στο Δήμο Ναυπλιέων
Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας δια του Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια προς τους μαθητές/τριες του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου και τους εκπαιδευτικούς τους κ. Γκιόλα Σοφία, Δεληγιάννη Παναγιώτα, Βουτσελάκου Παρασκευή για την εξαιρετική θεατρική παράσταση «Ο Τελευταίος Ασπροκόρακας» του Αλέξη Σολομού που ανέβασαν στις 20 Ιουνίου 2016 στην αίθουσα «Τριανόν» στην πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο.
Η παράσταση ξεχώρισε για την εξαιρετική ερμηνεία των μαθητών/τριών που πήραν μέρος, ήταν προσεγμένη και το τελικό αποτέλεσμα αποδεικνύει τη μεγάλη και κοπιαστική προσπάθεια που προηγήθηκε από όλους τους συντελεστές. Η προσεγμένη αυτή παράσταση είναι το αποτέλεσμα ενός Πολιτιστικού προγράμματος που υλοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2015 2016. 
Οι εκδηλώσεις παρουσίασης των εργασιών Σχολικών Δραστηριοτήτων συνεχίζουν 21, 22, και 23/6. και απευθύνονται στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/-τριών, αλλά και στους δημότες και επισκέπτες της πόλης, των οποίων θέλουμε την παρουσία. Δείτε το πρόγραμμα στο blog του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων (http://blogs.sch.gr/grsddarg/) .

Ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων
Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας
Ιωάννης Γιατράκος 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ