ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

4 νέα τμήματα για την Τουριστική Σχολή – ΙΕΚ Πελ/σου στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:22:00 μ.μ. |
 4 νέα τμήματα για την Τουριστική Σχολή – ΙΕΚ Πελ/σου στο Άργος
 Η Διοίκηση του ΙΕΚ Πελ/σου ( Τουριστικής Σχολής Αργους ) με χαρά ενημερώνει τους ενδαφερόμενους υποψηφίους και υποψήφιες ( περιοχής του Αργους - Αργολίδας αλλά και της ευρύτερης περιφέρειας Πελ/σου) που επιθυμούν να σπουδάσουν Τουριστικά – Ξενοδοχειακά ότι η Αν Υπουργός Τουρισμού κα Κουντουρά Ελενα έγκρινε την δημιουργία 4 νέων τμημάτων για την Τουριστική Σχολή – ΙΕΚ Πελ/σου της εκπ χρονιάς 2016 2017.
Συγκεκριμένα, στις ειδικότητες ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ _ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ και ΕΙΔΙΚΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΤΡΟΦΟΔΟΣΊΑΣ εγκρίθηκαν 4 τμήματα για 100 απόφοιτους-τες Λυκείου η άλλου ισότιμου με αυτό ( 2 πρωινής και 2 απογευματινής λειτουργίας ανά ειδικότητα).

Με σχετική προκήρυξη που θα δημοσιευτεί σε σύντομο χρονικό διάστημα οι ενδιαφερόμενοι θα καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους προκειμένου να μοριοδοτηθούν και να εισαχθούν στην νέα εκπαιδευτική περίοδο 2016 2017.

Η κατάρτιση αποτελείται από 4 αυτόνομα εξάμηνα και 1 εξάμηνο αμειβόμενης πρακτικής άσκησης σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις πολυτελείας.

Η επιτυχής παρακολούθηση και η συμμετοχή σε εξετάσεις πιστοποίησης οδηγεί στην απόκτηση Διπλώματος επιπέδου 5 σύμφωνα με το εθνικό πλαίσιο προσόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι-νες μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες και στην γραμματεία της σχολής στο Αργος ( τηλ 27510 20127, 20115)





ΑΡΓΟΣ 30/06/2016

Ο Διευθυντής

ΙΕΚ Πελ/σου





Κων/νος Καχριμάνης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ