ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Δύο ασύλληπτες τραγωδίες: Πατέρας παρέσυρε και σκότωσε την κόρη του με φορτηγό - 51χρονος παρέσυρε και σκότωσε το εγγόνι του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:48:00 π.μ. |
Δύο ασύλληπτες τραγωδίες: Πατέρας παρέσυρε και σκότωσε την κόρη του με φορτηγό -  51χρονος παρέσυρε και σκότωσε το εγγόνι του
 Όλα έγιναν λίγο πριν τις 20.00 χθες το απόγευμα (23-06-2016), στο 4ο χλμ. της επαρχιακής οδού Σταυρού – Ολυμπιάδος, στην περιοχή Μηλιές, όταν ο 34χρονος, παρέσυρε με το φορτηγό που οδηγούσε την κόρη του, με αποτέλεσμα το παιδί να σκοτωθεί ακαριαία. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για ένα 3χρονο κοριτσάκι, που άφησε την τελευταία του πνοή στο σημείο του τροχαίου. Οι συνθήκες του δυστηχήματος, δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Πιθανότατα το κοριτσάκι είχε κατέβει από το όχημα και ο 34χρονος δεν το κατάλαβε, με αποτέλεσμα να την παρασύρει με το φορτηγό. 

Στο σημείο έφτασε γρήγορα ασθενοφόρο και περιπολικό της αστυνομίας, αλλά ήταν αργά για τη μικρή. Ο πατέρας της συνελήφθη και οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα...


Ανάλογη τραγωδία στα Διαβατά

Το ίδιο του το εγγονάκι παράσυρε και σκότωσε πριν από περίπου μία εβδομάδα, ένας 51χρονος στα Διαβατά της Θεσσαλονίκης. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (14-06-2016), όταν 51χρονος παρέσυρε με το φορτηγό που οδηγούσε, το αγοράκι μόλις ενός έτους και το εγκατέλειψε στον τόπο του δυστυχήματος. Όλες αυτές τις μέρες ο οδηγός κρυβόταν με τους αστυνομικούς να πραγματοποιούν έρευνες και να φτάνουν στα ίχνη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος σε κατάσταση σοκ ομολόγησε ότι ήταν ο οδηγός που παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε το αγγελούδι. Η στάση του, είχε σαν αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος και το αγοράκι να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Ο δράστης δεν συνελήφθη, καθώς δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις του αυτοφώρου, ενώ η δικογραφία διαβιβάζεται στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Όπως προέκυψε κατά την προανάκριση, ο 51ος ετών άνδρας φαίνεται ότι δεν αντιλήφθηκε αρχικά την παρουσία του εγγονού του και την ώρα που πραγματοποιούσε οπισθοπορεία με το φορτηγό του παρέσυρε το άτυχο αγοράκι, τραυματίζοντάς το θανάσιμα. Όλα έγιναν στον οικισμό Ρομά Αγίας Σοφίας, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, σε βάρος του, σχηματίσθηκε δικογραφία, για «ανθρωποκτονία από αμέλεια» και παράβαση του Κ.Ο.Κ. σχετικά με τη «Συμπεριφορά σε Περίπτωση Ατυχήματος». Η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ