ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Αργολίδα:Τροχαίο ατύχημα στη Νέα Κίο με τραυματίες ΡΟΜΑ - Έπεσαν πάνω σε μάντρα εκκλησίας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:56:00 μ.μ. | |
Αργολίδα:Τροχαίο ατύχημα στη Νέα Κίο με τραυματίες ΡΟΜΑ - Έπεσαν πάνω σε μάντρα εκκλησίας
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 10:30 περίπου το βράδυ της Πέμπτης 30 Ιουνίου στην Νέα Κίο έξω από τον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης.
 Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο οδηγούμενο επικίνδυνα και κάνοντας ελιγμούς, από δύο νεαρούς ΡΟΜΑ, έπεσε πάνω στην μάντρα του Ναού προκαλώντας σοβαρές ζημιές και στο αυτοκίνητο, που φίλοι των νεαρών φρόντισαν να πάρουν από το σημείο με φορτηγό. Στον τόπο του ατυχήματος συγκεντρώθηκε αμέσως μεγάλος αριθμός ΡΟΜΑ από την περιοχή και κάτοικοι που άκουσαν το θόρυβο και πετάχτηκαν εντρωμοι, ενώ ακολούθησε μεγάλη αναστάτωση και φασαρία.
Πληροφορίες αναφέρουν πως τραυματίστηκαν τουλάχιστον 2 άτομα και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ναυπλίου από το ΕΚΑΒ. Στον τόπο του ατυχήματος έσπευσαν η τροχαία και η πυροσβεστική.
Στο Νοσοκομείο Ναυπλίου συγκεντρώθηκε μεγάλος αριθμός ΡΟΜΑ και αυτή την στιγμή επικρατεί μεγάλη αναστάτωση, με έντονη την παρουσία της αστυνομίας, ενώ οι κάτοικοι της Νέας Κίου εμφανίστηκαν αγανακτισμένοι με την συμπεριφορά των ΡΟΜΑ της περιοχής. Στην κάμερα και την Σωτηρία Παπαδοπούλου μίλησε και ο Πρωτοπρεσβύτερος ιερέας π. Δημοσθένης Γάτσιος εφημέριος του ναού.   

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ