ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Μια κλάρα ευκαλύπτου σκότωσε 57χρονο στο Άργος - Καμπόσος: O Δήμος δεν φέρει ουδεμία ευθύνη

Μια κλάρα ευκαλύπτου σκότωσε 57χρονο στο Άργος - Καμπόσος: Υπεύθυνη η Περιφέρεια Πελοποννήσου
 Το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016 στις 13.30 στον επαρχιακό δρόμο  Άργους -  Κουτσοποδίου έγινε τροχαίο δυστύχημα λίγο έξω από την πόλη του  Άργους από πτώση κλάρας ευκαλύπτου! 

Η κλάρα προκάλεσε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σε έναν 57χρονο που περνούσε με μηχανάκι από το σημείο και το βράδυ της Κυριακής ο άτυχος άνθρωπος απεβίωσε από τα τραύματα του.

Ο Δημαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος απαντώντας σε συκοφαντικά δημοσιεύματα που φέρουν τον Δήμο να έχει την ευθυνη για το κλάδεμα των συγκεκριμένων δέντρων τόνισε:  

"Λυπάμαι ειλικρινά για το ατυχές αυτό γεγονός και στέλνω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του άτυχου συμπολίτη μας.  Όμως δηλώνω κατηγορηματικά ότι ο Δήμος Αργους Μυκηνών δεν φέρει καμία ευθυνη."

Και σε ανακοίνωση του ο Δήμος Άργους Μυκηνών αναφέρει:

«Ουδεμία αρμοδιότητα έχει ο Δήμος Άργους Μυκηνών στο σημείο του δυστυχήματος»

Σχετικά με το δυστύχημα που έγινε το Σάββατο 9/7, στην παλαιά Εθνική οδό Άργους- Κορίνθου, από πτώση κλάρας δέντρου, με αποτέλεσμα να καταλήξει ένας 56χρονος άνδρας ενημερώνουμε τους συνδημότες μας πως ο Δήμος Άργους Μυκηνών δεν φέρει ουδεμία ευθύνη, καθώς η συντήρηση στο σημείο του δυστυχήματος δεν ανήκει στην αρμοδιότητα του. Ο Δήμος Άργους Μυκηνών εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του θανόντος.
*φωτογραφία αρχείου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ