ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Ψάχνουν κατάλληλο σπίτι στο Άργος ή το Ναύπλιο για την Ασπασία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:39:00 μ.μ. | | |
Ψάχνουν κατάλληλο σπίτι στο Άργος ή το Ναύπλιο για την Ασπασία
 Τη βοήθεια του κόσμου προκειμένου να βρεθεί «ειδικό» σπίτι έχει ανάγκη η Ασπασία από το Αργος, η οποία τον Αύγουστο του 2013 δέχτηκε δύο σφαίρες από το πιστόλι του πατέρα της που κρατούσε.

Η μητέρα της 19χρονης Σπυριδούλα Φατούρου αποφάσισε ότι είναι καλύτερο για τη μοναχοκόρη της να φύγει πια από το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «Animus» της Λάρισας, προκειμένου ο ξανθός άγγελος να νιώσει τη θαλπωρή και την ασφάλεια ενός σπιτικού, όπου θα έρχονται συνέχεια συγγενείς και φίλοι του.

«Είναι όμορφη ως σκέψη για να νιώσει καλύτερα η κόρη μου, αλλά στην υλοποίηση παρουσιάζονται τρομερές δυσκολίες» λέει στην «Espresso» η κυρία Φατούρου και προσθέτει: «Η Ασπασία έχει κουραστεί πολύ και πρέπει να μεταφερθεί πια σε ένα σπίτι που, όμως, να πληροί τις προϋποθέσεις για να ζήσει εκεί. Αυτό σημαίνει να έχει μεγάλο ασανσέρ, άνετους χώρους, μπάνιο που να χωράει το μεγάλο καροτσάκι». Οπως εξηγεί η ίδια, το ιδανικότερο θα ήταν ένα σπίτι στο Αργος ή στο Ναύπλιο, «αλλά τα ενοίκια είναι τεράστια και δεν μπορώ να αντεπεξέλθω».

Σύμφωνα με την μητέρα της γλυκιάς Ασπασίας, «δεν είναι μόνο το ενοίκιο αλλά και τα υπόλοιπα έξοδα που θα προκύψουν, όπως μια νοσοκόμα, η οποία είναι απολύτως απαραίτητη, οι γιατροί που θα την παρακολουθούν, οι αγορές των αναλώσιμων (σύριγγες για να τρώει από το γαστροστόμιο, πάνες, υποσέντονα κ.λπ.), ενώ θα πρέπει να συνεχιστούν οι φυσικοθεραπείες, οι λογοθεραπείες και οι εργοθεραπείες της». Συγκεκριμένα λέει: «Θα μπορούσα να της κάνω μια φυσικοθεραπεία και να ξεμπερδεύω, αλλά θέλω το καλύτερο για το παιδί μου και η αποκατάστασή της θα συνεχιστεί με εντατικούς ρυθμούς. Δεν ξέρω αν ζητάω πολλά, αλλά δεν έχω άλλες επιλογές».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ