ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Γ. Μανιάτης: Υπάρχει εναλλακτικός δρόμος για τη χώρα, η κυβέρνηση δεν τον ακολουθεί (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:55:00 π.μ. | |
Γ. Μανιάτης: Υπάρχει εναλλακτικός δρόμος για τη χώρα, η κυβέρνηση δεν τον ακολουθεί (βίντεο)
 Συνέντευξη του Γιάννη Μανιάτη στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, εκπομπή «ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ»: "Ζούμε μια νέα «μικρή Θεσσαλονίκη». Δίνουν παροχές 50 εκατ. € σε όσους έκοψαν 200 εκατ. € από το ΕΚΑΣ. Άρα να είμαστε ευχαριστημένοι…


Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μετέτρεψε τον συνταξιούχο σε άπορο που τρέφεται με κουπόνια συσσιτίων. Αυτό ανακοίνωσε χθες ο κ. Τσίπρας.

Ως υπουργός ΠΕΚΑ, υπέγραψα την περιβαλλοντική αδειοδότηση των Σκουριών που δικαιώθηκε από 3 αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) που αδειάζουν το ΥΠΕΚΑ σήμερα.

Αρχές 2015 υπήρχαν εγκεκριμένες αδειοδοτήσεις 105 μεγάλων επενδύσεων. Καμία δεν προχωράει σήμερα. Η κυβέρνηση θέλει ή όχι επενδύσεις;

Στην Κύπρο επιστρέφουν ενεργειακοί κολοσσοί για έρευνες υδρογονανθράκων. Στην Ελλάδα γιατί δεν προχωράμε; Θέλει ή όχι η κυβέρνηση;

Η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει ακόμα και τώρα στα δύσκολα. Η απαισιοδοξία και η μοιρολατρία της κυβέρνησης καλύπτει την ανικανότητά της.

Καίγονται λεωφορεία, βανδαλίζονται κτίρια, καταλαμβάνεται το ΑΠΘ. Όλα σε κλίμα ανοχής, χωρίς σεβασμό στην ιδιοκτησία του πολίτη.

Αν δεν ανατραπεί το κλίμα των «Δεν πληρώνω» και των καταστροφών ακυρωτικών μηχανημάτων, η κοινωνία δεν μπορεί να προχωρήσει.

Γίνεται προσπάθεια περιορισμού της πολυφωνίας. Στην «έκθεση της Φλωρεντίας» απαντά το ΜΙΤ ότι η Ελλάδα «σηκώνει» πάνω από 10 άδειες.

Μετά το ότι «τεχνικά δεν χωράνε πάνω από 4 κανάλια», η κυβέρνηση παίζει τον γκουρού μάρκετινγκ και λέει ότι δεν τα «σηκώνει» η αγορά.

Ο λαός χρειάζεται νομιμότητα και καθαρό τοπίο με τις τηλεοπτικές άδειες. Αυτό που κάνει η κυβέρνηση είναι να περιορίζει την πολυφωνία.

Πρέπει να ξαναπιστέψουμε ότι η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει. Να πιστέψουμε σε έναν ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ