ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Ανακοίνωση του Συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Αργολίδας για την ματαίωση της προγραμματισμένης σχολής UEFA C

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:57:00 μ.μ. | |
Ανακοίνωση του Συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Αργολίδας για την ματαίωση της προγραμματισμένης σχολής UEFA C
 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Αργολίδας, εκφράζει τη λύπη του για την ματαίωση της προγραμματισμένης σχολής UEFA C, από την τεχνική επιτροπή της ΕΠΟ, που θα γινόταν στο Ναύπλιο στις αρχές του Δεκέμβρη 2016 και θα λυνόταν έτσι, ένα χρόνιο πρόβλημα με όσους συναδέλφους δεν είχαν αποκτήσει το δίπλωμά τους και ήθελαν να εργαστούν σε ομάδες του νομού. 

Η ανακοίνωση της ματαίωσης έγινε με αποστολή email, στην ΕΠΣ Αργολίδας. Χωρίς καμία επίσημη δικαιολόγηση της απόφασης, απλά ανακοινώθηκε ότι η «Προγραμματισμένη σχολή προπονητών UEFA C, στο Ναύπλιο 10-19/12/2016, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί». 

Ο Σύνδεσμος, θέλοντας να ενημερώσει υπεύθυνα τα μέλη του για την ματαίωση της Σχολής προσπάθησε να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα αλλά και επίσημα και τεκμηριωμένα πράγματα. 

Μετά από επικοινωνία με όλους όσους εμπλέκονται στην διοργάνωση της Σχολής αλλά κυρίως με τον Πρόεδρο της τεχνικής επιτροπής της ΕΠΟ, κο Παπακωνσταντίνου, ενημερωθήκαμε προφορικά από τον ίδιο, ότι «Η σχολή δεν ματαιώθηκε οριστικά αλλά μετατίθεται η ημερομηνία πραγματοποίησής της, για το αμέσως επόμενο διάστημα, λόγω δυσκολιών των εκπαιδευτών στις ημερομηνίες». 

Η εξέλιξη αυτή, καθιστά άκυρη την διάταξη της προκήρυξης του πρωταθλήματος, σχετικά με την δυνατότητα να εργαστούν σε ομάδες της Α1, προπονητές που δεν έχουν αποκτήσει κανένα δίπλωμα και είχε δοθεί, κατόπιν συμφωνίας με την διοργανώτρια ΕΠΣΑ, παράταση τριών μηνών. 

     Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας 
Μητροσύλης Νικος          Νενεκούμης Γιάννης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ