ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Βοηθήστε τον Κωνσταντίνο μας, το εξάχρονο αγοράκι που υιοθέτησε τον Ηρακλή μας και πάσχει από λευχαιμία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:42:00 π.μ. |
Βοηθήστε τον Κωνσταντίνο μας, το εξάχρονο αγοράκι που υιοθέτησε τον Ηρακλή μας και πάσχει από λευχαιμία
 Πριν από μερικούς μήνες ένας κύριος μας πήρε τηλέφωνο για να μας ζητήσει ένα κουταβάκι για τον γιο του. Ήταν δύσκολο να μη δακρύσουμε όταν ακούσαμε την ιστορία του Κωνσταντίνου, ένα παιδάκι μόλις 6 χρονών που εδώ και δυόμιση χρόνια παλεύει με την λευχαιμία. 

Ο αγώνας του Κωνσταντίνου είναι πολύ μεγάλος και οι γονείς του θέλοντας να τον εμψυχώσουν τον ρώτησαν τι επιθυμεί περισσότερο. Αυτός τους απάντησε για πολλοστή φορά ότι θα ήθελε ένα κουταβάκι. Η αλήθεια είναι ότι ο Κωνσταντίνος ήταν από πολύ μικρός φιλόζωος αλλά λόγω χαμηλού ανοσοποιητικού συστήματος οι γιατροί ήταν απολύτως αρνητικοί ως προς να υιοθετήσουν ένα ζωάκι. 
Η κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου τους τελευταίους μήνες είχε χειροτερεύσει και έτσι οι γονείς του Κωνσταντίνου, ήρθαν σε επικοινωνία με εμάς ώστε το όνειρο του μικρού να γίνει πραγματικότητα. 

Για κάποιο λόγο είχαμε καταλάβει από την αρχή ότι ο Ηρακλής μας θα δινόταν σε εξαιρετικό σπίτι. Είχε και αυτός την ταλαιπωρημένη ιστορία του. Τον είχαν εγκαταλείψει μόλις 2 μηνών με δερματικά προβλήματα στο 1ο Δημοτικό του Άργους όπου και διώχθηκε με πολύ άσχημο τρόπο από το προαύλιο του σχολείου. Έμεινε απροστάτευτο στους κεντρικούς δρόμους για ένα μικρό διάστημα μέχρι που μας ειδοποίησαν ότι βρέθηκε φιλοξενία. Εμείς ως σύλλογος Λάιζα ενημερώσαμε ότι μπορούμε να αναλάβουμε τα ιατρικά έξοδα αλλά όχι τη φιλοξενία διότι έχουμε σε όλους τους χώρους μας τύφο. 

Ο Ηρακλής άλλαξε 5 σπίτια μέχρι που βρέθηκε ένας καινούριος χώρος φιλοξενίας και έμεινε εκεί. Πάντα πολύ λαίμαργος αλλά θα άφηνε το φαγητό για να μας ακολουθήσει παντού, πάντα πολύ θαρραλέος γιατί ήταν με άλλα 6 σκυλιά πενταπλάσια από αυτόν. Πάντα χαδιάρης, φιλικός, με μάτια που σε έκαναν να λιώνεις. Ο Ηρακλής λοιπόν υιοθετήθηκε από τον Κωνσταντίνο ο οποίος ανέλαβε την φροντίδα του. Του αγόραζε λιχουδιές. Βράδυ και πρωί τον πήγαινε βόλτα. Αργά αλλά σταθερά η κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου βελτιώθηκε.
Αυτήν τη στιγμή ο Κωνσταντίνος είναι στο Ογκολογικό τμήμα Αγλαΐας Κυριακού και ο μικρός Ηρακλής είναι και αυτός στην Αθήνα, κάθεται ήσυχος στο διαμέρισμα και περιμένει τον φίλο του. Οι γονείς του μικρού Κωνσταντίνου προσπαθούν να μαζέψουν το υπέρογκο ποσό των 455 000 $ για να το προκαταβάλουν στο νοσοκομείο του Seattle στην Αμερική ώστε ο Κωνσταντίνος να συνεχίσει τη θεραπεία του εκεί. Είναι η μοναδική τους ελπίδα. Ζητούν να κάνουμε έστω και μία μικρή δωρεά ώστε να σωθεί το παιδάκι τους. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6981041546.
Τράπεζα Πειραιώς αρ. λογαριασμού .
GR 90 0171 7870 0067 8711 7796 100
Δικαιούχοι :
Νικολακοπούλου Αγγελική
Τσίμπος Νικόλαος
Ο μικρός Κώστας πάσχει από οξεία λεμφωβλαστική λευχαιμία και όπως διαβάζουμε στο σημείωμα της μητέρας η μόνη ελπίδα είναι η Αμερική, ας κάνει ο καθένας μας ότι μπορεί, θα μπορούσε να είναι το δικό μας παιδί.

"Και έρχεται η στιγμή που φτάνεις σε απόγνωση... Η στιγμή που νιώθεις τόσο αδύναμος....
Κ όμως πρέπει να είσαι δυνατός... Πρέπει να συνεχίσεις... Πρέπει να στηρίξεις τον πραγματικό αγωνιστή. Τον πραγματικό μαχητή... Τον πραγματικό ήρωα... Ναι....Αυτός πολεμάει... τόσο δυνατά... τόσο άνισα..... 2.5 χρόνια παλεύει με τη νόσο....
θεραπείες. ... υποτροπή... μεταμόσχευση κ ξανά υποτροπή. .....τα περιθώρια στενά... η μόνη ελπίδα η Αμερική. ...
Και εδώ πρέπει να κινηθούμε άμεσα...
Τον δέχτηκαν αλλά για να μπορέσουμε να πάμε χρειάζεται να προκαταβάλουμε το ποσό των $ 455.000...κ εδώ ζητάμε την βοήθεια σας...
Ας του δώσουμε την ευκαιρία να δώσει άλλη μια μάχη!!!!
Ας του δώσουμε την ευκαιρία να ζήσει!!!!!!!
Δε μας είναι εύκολο αυτό που κάνουμε ...
Είναι όμως το μωρό μας κ θα κάνουμε τα ΠΑΝΤΑ!!!!!

Σας ευχαριστούμε....
Φιλοζωικός Σύλλογος Άργους Λάιζα Αρ. Πρωτ.: 524/2009 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ