ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:54:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
-Ξεκινά σήμερα Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου η δεύτερη φάση των φετινών ερευνών στο ναυάγιο των Αντικυθήρων. Η έρευνα πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και διενεργείται από την εφορεία ενάλιων Αρχαιοτήτων με την υποστήριξη του Ωκεανογραφικού Ινστιτούτου Woods Hole. Υπάρχουν ενδείξεις για την ύπαρξη και δεύτερου ναυαγίου στο χώρο.
-Ένας 24 χρονος Πακιστανός συνελήφθη στη Σκάλα Λακωνίας με 80 πακέτα λαθραίων τσιγάρων στην κατοχή του.

-Το Σάββατο η γιορτή της φασολάδας στο χωριό της Ορεινής Κορινθίας.

-Ανακοίνωση για το θέμα των αιτήσεων για ενίσχυση όσων υπέστησαν ζημιές απ’ την θεομηνία της 25ης Ιουνίου, εξέδωσε ο Δήμος Μεγαλόπολης. Όσοι πλημμυροπαθείς δεν έχουν κάνει αίτηση για ενίσχυση, θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση, μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου 2016, προκειμένου η επιτροπή καταγραφής και εκτιμήσεων των ζημιών του Δήμου, να μπορέσει να ολοκληρώσει το έργο της.
-Σχολή εκμάθησης βιολιού και Βυζαντινής Μουσικής θα λειτουργήσει η Ι. Μ. Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως.

-Σύμφωνα με δήλωση του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, η περιφέρεια Πελοποννήσου πρόκειται να λειτουργήσει κέντρο παρακολούθησης – οργάνωσης μηχανισμού επαγρύπνησης και ταχείας αντίδρασης για τη διαχείριση επιδημιολογικών κινδύνων που προκύπτουν από έντομα «διαβιβαστές» προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν νέες προκλήσεις που μπορούν να εμφανιστούν στο μέλλον.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ