ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:55:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
-Αναπαράσταση της μάχης των Θερμοπυλών και επίδειξη Ελληνορωμαικής πάλης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 4.00 το απόγευμα στο αμφιθέατρο Σπαντίδου στο Γεωργίτσι Λακωνίας. Γιορτή προς τιμή του Λεωνίδα και των τριακοσίων Σπαρτιατών που έπεσαν στη Μάχη των Θερμοπυλών το 480 π.χ.

-Η Ιερά Μονή Μονεμβασίας και Σπάρτης ιδρύει Σχολή Αγιογραφίας. Η έναρξη λειτουργίας της έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο. Αρχικά θα έχει τμήμα ενηλίκων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην οδό Γκορτσολόγλου στη Σπάρτη. Πληροφορίες στα τηλέφωνα : 2731026580 και 697 607 1156.

-Την Τετάρτη στις 7.30 θα συνεδριάσει το Δ.Σ. Ευρώτα με τρέχοντα θέματα.

-Με τρέχοντα θέματα θα συνεδριάσει την Πέμπτη το Δ.Σ. Τρίπολης. Η συνεδρίαση θα αρχίσει στις 4.00 μ.μ.

-Με οικονομικά κυρίως θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει την Παρασκευή το Δ.Σ Επιδαύρου.

– Ο έκπτωτος πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης βρέθηκε στη Σπάρτη το Σάββατο σε εκδηλώσεις της ΕΠΣ Λακωνίας. «Θα επανεκλεγώ πρόεδρος» τόνισε και αναφέρθηκε στο «πολιτικό μένος» όπως το χαρακτήρισε της κυβέρνησης και του υφυπουργού κ. Κοντονή για την ΕΠΟ.

-Το 15ο συνέδριο για τον τουρισμό και την ανάπτυξη θα γίνει τον Οκτώβριο στην Αθήνα. Σε αυτό θα συμμετάσχει ακι το Επιμελητήριο Λακωνίας.

-Οι αγρότες ζεσταίνουν τις μηχανές τους και είναι πανέτοιμοι για την κάθοδό τους στη Θεσσαλονίκη εν όψει της ΔΕΘ.

- Το Αρχαιολογικό Μουσείο της Τεγέας θα γιορτάσει αύριο τη μεγάλη βράβευση στο διαγωνισμό European Museum of the Year με την ύψιστη διάκριση Special Commendation 2016 με μια μουσική εκδήλωση που οργανώνει η εφορία αρχαιοτήτων σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης.

-Περίπου 10 άτομα με βαριοπούλες, εμφανίστηκαν χθες στα διόδια του Κιάτου και έσπασαν τα γκισέ των διοδίων.

-Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 78χρονος στην τοπική κοινότητα Δυτικής Μάνης, όταν το τρακτέρ που οδηγούσε ανετράπη με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

-Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΟΕΥΠΣ είχε χθες η ένωση πυροσβεστών Αργολίδας. Σκοπός της συνάντησης ήταν η καλύτερη οργάνωση για τη συμμετοχή όλων των ένστολων (πυροσβεστών, αστυνομικών, λιμενικών, στρατιωτικών) εν ενεργεία και αποστράτων στην ΔΕΘ στις 9 Σεπτεμβρίου, στις συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια που οργανώνονται.

- Στις 7 Σεπτεμβρίου, την ημέρα που ξεκινούν οι Παρά ολυμπιακοί αγώνες στη Βραζιλία, ξεκινά με το ποδήλατο ένα υπέροχο ταξίδι με έναν και μοναδικό σκοπό. Η διαδρομή Κωνσταντινούπολη – Ηράκλειο Κρήτης διασχίζοντας 20 ελληνικές πόλεις σε 32 ημέρες με σκοπό να συγκεντρωθούν 19.000 ευρώ για να αγοραστούν 100 αναπηρικά αμαξίδια. Στην περιφέρεια Πελοποννήσου, έχουν οριστεί ως σταθμοί για τους ποδηλάτες, η Κόρινθος, το Ναύπλιο, η Τρίπολη, ο Μελιγαλάς, η Καλαμάτα, η Στούπα και το Γύθειο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ